Forma fetei si tunsoarea potrivita

tunsoarea potrivita
Poate ca toate stim ca trebuie sa ne alegem in functie de forma fetei si tunsoarea potrivita. Deci forma fetei dicteaza tunsoarea potrivita. Daca nu stiti ce forma aveti, va puteti uita in oglinda foarte atent si o veti gasi. Exista patru tipuri de forme:forma ovala, rotunda,patrata si inima. In cazul formei ovale lungimea fruntii este egala cu lungimea de la baza nasului pana la sfarsitul barbiei. Aici puteti adopta pentru o tunsoare dreapta sau ondulata,plina de volum, precum si de un bob pana la umeri sau o carare pe mijloc. In cazul formei rotunde, trebuie sa adoptam tunsori care sa acopere putin din lina obrajilor.Aici optam pentru onduleuri in cadere libera care acopera partile laterale ale fetei si subtiaza obrajii, sau suvite ondulate si un breton aranjat intr-o parte.

Pentru forma patrata, putem aseza parul intr-o parte iar suvitele lungi acopera estetic forma patrata a fetei sau putem adopta tunsoare pixie,care sa ne lumineze trasaturile. Ultima forma,cea de inima necesita neaparat breton, breton pierdut intr-o parte atasat unei tunsori in scari.Nu va faceti o tunsoare bob sau o tunsoare foarte scurta, pentru ca nu o sa va stea bine.


Read More...

Cat costa un lifting mamar?

lifting mamar
Daca doriti sa va faceti un lifting mamar, trebuie sa stiti si ce costuri implica acest procedeu. Deci cat costa un lifting mamar? Exista mai multe procedee si in functie de ele se stabilieste si costul. Daca sanul e de gradul 1, prin lifting atunci se scoate surplusul de piele, iar acest procedel te costa 1.800 euro. Dacă sanul e de gradul 2 in urma exciziei surplusului de piele veti ramane cu o cicatrice denumita ancora,iar in cazul acesta interventia va costa 2.500 de euro. Daca nu doriti sa ramaneti cu cicatrice se realiza o tehnica mai speciala combinata, adica o augmentare cu implant mamar si un lifting periareolar. Insa si pretul e pe masura, adica 4.200 de euro.Daca aveti sanul doar putin lasat puteti apela la un masaj cu vacuum,o sedinta costand 70 Ron,pentru ridicarea sanului fiind nevoie de aproximativ 16 sedinte.





Read More...

Cel mai urat om din lume

Doamne, dumnezeule am vazut si eu videoclipul asta pe Youtube si chiar ca e cel mai urat om din lume, langa copilul demonic daca l-ati vazut si ala. Asta se poate stramba cum vrea si astfel din urat, in si mai urat,oribil chiar. Asa ca va las sa-l vedeti pe omul acesta urat in toata splendoarea lui:))






Read More...

Digi Mobil oferta

digi mobil

Cred ca toti sunt familiarizati cu acest serviciu.Serviciul Digi Mobil este un nou serviciu care ne este oferit oferit de cei de la RCS & RDS. Acest serviciu are un mare avantaj si anume ca ai in telefonie mobila la pret de telefonie fixa.Asta inseamna ca daca ai un abonament la serviciul de telefonie fixa RCS & RDS, vei primit GRATUIT un telefon mobil care este pe aceeasi factura cu telefonul fix,si beneficiezi de minutele gratuite de pana in prezent,eu avand de exemplu 500 plus alte de minute in reteauaRomtelecom si precum si tarife avantajoase.Ce telefoane putem primi?Pai exista trei modele disponibil in Digi Mobil si anume telefonul Huawei U120,Huawei U636 si Huawei U526.
Mai nou,RCS&RDS au lansat o noua oferta.Digi Mobil oferta noua consta in faptul ca daca ai un telefon fix si un telefon digi mobil si o factura telefonica mai mare de 20 ron,mai primesti inca un telefon mobil.Iar daca ai doua telefoane mobile de la digi si o factura mai mare de 30 ron,atunci mai primesti inca un telefon.Ce faci cu atatea telefoane nu stiu dar oferta pare tentanta.





Read More...

________________________________