Reteta de slabit a Nicoletei Luciu

reteta slabit
Vedeta Nicoleta Luciu ne-a socat cand s-a ingrasat peste masura in timpul sarcinii, dar a revenit la formele aptisante de fotomodel dupa ce a urmat o dietă drastica.Nicoleta Luciu a slabit 30 de kg apoi. Reteta de slabit a Nicoletei Luciu consta intr-un regim alimentar alcatuit din apa plata, compot de mere si supa de pui. Si bineinteles, mult sport, mai exact mers pe bicicleta. Supa de pui o facea cu urmatoarele legume: ţelina, ardei, gogoşar, morcovi, dar fara cartofi, orez sau fidea. Si fara supa la plic. Compotul de mere e preparat din 2 litri de apa, 7 mere taiate cubulete sau felii si se fierbe compozitia pana se inmoaie putin merele. Aceasta cantitate se bea pe tot parcursul zilei. Cum tinea reteta de slabit Nicoleta Luciu?Dimineata bea o cana mare de compot,iar dupa doua ore se mai bea o cana de 300 ml. Apoi la pranz si dupa-amiaza mananca o portie de supa. Daca nu era acasa, apela la batoanele Fibrobar, maximum 2 pe zi. A tinut acest regim pana a slabit. Cand l-a terminat, a manancat carne la gratar, salate si iaurturi. Urmati si voi aceasta reteta de slabit a Nicoletei Luciu daca puteti))







Read More...

Teme Nokia 6500 slide

Pentru cei care poseda un astfel de telefon, ma gandeam sa postez cateva teme Nokia 6500 slide. Eu am luat aceste teme de pe ownskin.com si sunt foarte interesante. Iata deci ce teme mi-au placut mie pentru Nokia 6500 slide:

OwnSkin Preview
Este o tema pentru Nokia 6500 slide de toamna si se potriveste intocmai fiind in acest anotimp.

OwnSkin Preview

Aceasta este o tema pentru cei indragostiti, cu multe inimioare si mult roz.

OwnSkin Preview


O tema de iarna pentru Nokia 6500 slide.

OwnSkin Preview

Si o tema draguta pentru microbisti si o reclama la Nike.





Read More...

Nokia 6500 slide la oferta Orange

nokia 6500 slide
Ce telefoane mai au la oferta Orange?Este vorba de de Nokia 6500 slide la oferta Orange , care are un design slide, este un telefon 3G cu o excelenta camera de 3.2 megapixeli si un display LCD mare. O si este versiunea slide a modelului Nokia 6500 clasic. Cat costa? Daca ne facem un abonament nou, noul telefon are pretul de 83,19 EURO(fara TVA) pentru contractul incheiat pentru 24 de luni si 108,40 EURO(fara TVA) pentru contractul incheiat pentru 12 luni. Iar daca avem un contract si il prelungim pe 24 de luni, Nokia 6500 slide are un pret special Thank You de 90,19 EUR (fara TVA). Daca prelungim abonamentul cu doar 12 luni, pretul lui creste la 108,40 EUR (fara TVA). Astfel daca achizitinam un astfel de telefon la ofertaOrange, primim in plus un card de memorie micro SD de 1GB, cablu de date USB, handsfree stereo, cablu TV-out si CD de instalare. Eu zic ca merita, pacat ca nu am bani momentan:))




Read More...

________________________________