Valentine's Day- declaratie dragoste in engleza

valentine declaratie dragoste
Inca putin si vine de Valentine's Day, adica pe 14 februarie. Este ziua indragostitilor si atunci toata lumea isi face declaratii de dragoste, se trimit mesaje de iubire, se fac cadouri. Un cadou frumos pentru persoana iubita este o declaratie de dragoste. De aceea, va prezint si eu una foarte frumoasa, in limba engleza. Iata deci o declaratie de dragoste in engleza de Valentine's Day:

I'll never know what led me here to you
It might have been my wish upon that star
I only know that the lovelight beamedfrom your eyes so true
And somehow things just out of reach no longer seem so far

If lucky coins and rainbows hold the secret
Or wishes wished upon a birthday cake
Or maybe it was always part of what our lives would be
If I were only dreaming
I'd never want to wake

I save the moments when you're here with me
To cherish and remember trought my day
You light up the corners of my mind with sweet desire
You warm up my life in every day.

Thoughts of you bring heartfelt joy to me
In sunshine or in showers come what mey
Happily I'd follow anywhere you want to led
If you could see inside my heart you might want me to stay.

I think I'll take a chance upon that star
With romance in the air and magic too
Spells and deep enchantements can be so very real
Sometimes things you wish for really do come true.

I see the future when I see you smile
Please don't ever leave these arms of mine
Today and each tommorow I hope to share with you
Tell me that you'll be my valentine.

Asta e pentru iubitul meu, Alex, de Valentine's Day:X





Read More...

Poze si imagini din Caraibe

Desi suntem in plina iarna, multi visam la o vacanta exotica in Caraibe si nu numai. O calatorie in Caraibe inseamna poposirea intr-un colt de rai. Daca nu ati ajuns acolo inca, iata cateva poze si imagini din Caraibe. In aceste poze va puteti delecta cu nisipul fin, plaje calme si liniste, apa de culoare albastruie, o varietate de pasari exotice, cascade, plaje pentru scufundatori, apusuri romantice si multe altele. Sunt doar cateva din bogatiile Insulelor Caraibe. Partea frumoasa a unei calatorii in Caraibe este ca aceste insule sunt disponibile in orice perioada a anului. Asa ca daca v-ati saturat de frig, mergeti intr-o excursie in Caraibe. Acum va las ca cu pozele minunate din Caraibe.

poze insulele caraibepoze si imagini caraibe

poze romantice insulele caraibeimagini insulele caraibe






Read More...

Poze si felicitari Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor sau Valentines Day se apropie cu pasi repezi. Mai este foarte putin pana in 14 februarie. Nu uitati ca in aceasta zi magica pentru toti indragostiti, sa trimiteti felicitari si poze persoanei iubite. Iata aici cateva poze si felicitari de Ziua Indragostitilor. Felicitari si poze cu inimi si celebrul citat: Will You Be My Valentine?

poze dragoste ziua indragostitilorpoze ziua indragostitilor

felicitari ziua indragostitilorfelicitari inimi ziua indragostitilor






Read More...

Poze si avatare cu ponei

Pentru toti carora le plac acesti caluti draguti, iata cate poze si avatare cu ponei. Ponei de toate marimile si culorile si toate rasele. Folositi aceste avatare cu ponei pentru personalizarea profilului de messenger.

pozepoze ponei

avatare poneipoze cool ponei

Sper sa va placa aceste poze cu ponei.





Read More...

Tunsoarea anului 2009

Surpriza! Tunsoarea anului 2009 , va fi tunosoarea emo. Desi se face mult misto de persoanele emo, in anul 2009 va fi in tendinte freza emo. Stilistii ne recomanda sa ne tundem in stil emo,
Cum va arata tunsoarea anului emo 2009? Ea cuprinde suvite foarte lungi in partile laterale, filate, trepte si scari ce pornesc din crestetul capului la spate pentru a da mai mult volum tunsorii si un volum asimetric. O sa trebuiasca ceva curaj sa va faceti o tunsoare emo, dar ciudat e ca arata foarte bine, mai ales pe culoarea negru. Iata mai jos si o poza cu tunsoarea emo a anului 2009.

freza tunsoarea anului 2009




Read More...

Stelian Fulga vindeca miraculos

stelian fulga terapeut vindecari
Despre Stelian Fulga multe se vehiculeaza pe internet. Unii spun ca doctorul terapeut Stelian Fulga vindeca miraculos, altii ca este un escroc. El spune ca singur s-a vindecat de ciroza in ultimul stadiu. Mai exact tratamentele miraculoase ale lui Stelian Fulga se bazeaza pe detoxifierea organismului.Tratamentele lui se bazeaza pe metoda bio-energo-terapie. Stelian Fulga este convins ca toate bolile apar din cauza unor probleme digestive si a puritatii sangelui.. Atunci este esential sa se faca o detoxifiere a orgasimului si eliminare a toxinelor. Medicamentul miraculos al doctorului Stelian Fulga este un extract din Arborele de Camerun, un puternic laxativ , ulei din seminte de in, pentru protejarea mucoasei intestinale si regenerea celulei hepatice si ulei din seminte de struguri, pentru drenarea bilei, rinichilor si ficatului. Stelian Fulga declara ca prin acest tratament miraculos vindeca intr-o singura zi constipatia, durerile de cap, problemele digestive si problemele biliare. Stelian Fulga mai spune ca poate vindeca orice fel de boala, toate tipurile de cancer, infara de cel de oase si psorazis. Daca v-a starnit interesul acest articol, contactati-l pe acest doctor. Din pacate nu am numarul de telefon al lui Stelian Fulga. Insa ganditi-va bine inainte sa apelati la el, deoarece unele persoane spun despre el ca este doar un escroc care ne mananca banii. Multa sanatate si nu va pierdeti speranta.




Read More...

Adresa Hi5 Diana Dumitrescu

hi5 diana dumitrescu
In sfarsit am gasit adresa de hi5 Diana Dumitrescu, personajul meu preferat din Regina. Arata oke profilul de Hi5 da parca mult prea roz. Diana Dumitrescu vrea sa dea fanilor mei posibilitatea de a lua legatura cu ea, prin intermediul paginii de hi5. Adresa de Hi5 Diana Dumitrescu contine o scurta descriere, si in jur de 3o de poze. Si foarte multe comentarii de la altii useri de Hi5. Ciudat e ca nu gasesc linkul direct de Hi5 al Dianei, dar puteti sa intrati aici http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=169835274. Scrieti aceasta adresa si o sa intrati direct pe pagina de Hi5 a Dianei Dumitrescu. Eventual sa-i dati si un add.





Read More...

Hi5 Catalin Plapcianu

adresa hi5 catalin plapcianu
Hi5 Catalin Plapcianu.Ramona Gbor este ultima achizitie a lui Catalin Plapcianu, un tanar de 23 de ani foarte bogat. Ramona Gabor si Catalin Plapcianu si-au petrecut vacanta in Dubai, acolo unde, potrivit cancan, au facut multe fotografii impreuna pe care Catalin Plapcianu le-a postat pe internet, mai exact pe adresa sa persoanala de Hi5. Pentru cei care vor sa vada cine este iubitul Ramonei Gabor, adresa de Hi5 a lui Catalin Plapcianu este http://catalin1104.hi5.com. Am accesat si eu aceasta adresa dar din pacate nu am vazut nici o poza din vacanta celor doi din Dubai. Pe adresa de hi5 apar doar niste poze cu o fata bruneta, Diana. Poate ca intre timp sa le fii scos. In schimb Catalin Plapcianu are numeroase poze cu masinile personale.





Read More...

Te iubesc, toate limbile

te iubesc toate limbile
Spune Te iubesc in toate limbile ca sa stie toti ca iubesti.Daca sunteti atata de indragostit si vreti sa-i spuneti iubitului sau iubitei "Te iubesc" in toate limbile, am facut mai joc o lista. Nu sunt chiar toate limbiile vorbite pentru ca nu cred ca mi-ar ajunge un post intreg. Te iubesc in limba araba, bulgara, franceza, germana, latina, greaca si multe altele.

Engleza - I love you
Albanian - Te dua
Araba - Ana behibak (pentru un barbat)
Araba - Ana behibek (pentru o femeie)
Bulgara - Obicham te
Croata - Volim te
Ceha - Miluji te
Daneza - Jeg Elsker Dig
Filipineza - Mahal kita
Franceza - Je t'aime, Je t'adore

German - Ich liebe dich
Greaca - S'agapo
Ungara - Szeretlek
Irlandeza - Taim i' ngra leat
Italiana - Ti amo
Japoneza - Aishiteru
Koreana - Sarang Heyo

Latina - Te amo
Marocana - Ana moajaba bik
Norvegiana - Jeg Elsker Deg
Poloneza - Kocham Ciebie
Portugheza - Eu te amo





Rusa - Ya tebya liubliuScot
Sarba - Volim te
Slovaca - Lu`bim ta
Sloveniana - Ljubim te
Spaniola - Te quiero / Te amo
Suedeza- Jag alskar dig
Tahitiana - Ua Here Vau Ia Oe
Turca - Seni Seviyorum
Ucrainiana - Ya tebe kahayu


Read More...

Teme Sony Ericsson C902

Sony Ericsson C902 Un telefon elegant si la un pret decent, oferit de concurentii lui Nokia, Sony Ericsson. Acest model de telefon se situeaza pe locul 2 in topul vanzarilor de telefoane mobile pe anul 2008. Daca ati reusit sa va achizionati un Sony Ericsson C902, o gramada de teme puteti gasi pe siteul telemobil.ro. Teme Sony Ericsson C902 cu natura, femei, de dragoste, eminem, nike precum si teme emo. Intrati pe acest site, alegeti ce tema doriti si faci un download. Mai jos am selectat doar cateva teme care imi plac mie in mod special.

teme sony ericsson c902teme femei sony ericsson c902

teme emo sony ericsson c902teme cool sony ericsson c902







Read More...

Teme Nokia 6220 clasic

Se pare ca telefonul mobil Nokia 6220 clasic ocupa locul unu in topul celor mai vandute telefoane mobile din 2008. Acesst model, Nokia 6220 clasic a cunoscut acest succes datorita camerei de 5 megapixeli cu lentila Carl Zeiss plus blitz Xenon si datorita pretului accesibil. Asa ca daca detineti un asttfel de telefon, iata cateva teme Nokia 6220 clasic. Teme 6220 clasic pentru orice gust, teme cu femei frumoase, teme cu masini, teme cu natura. Le puteti gasi si downloada de pe siteul tememobil.ro,unde de asemenea puteti gasi teme pentru toate modelele de telefoane mobile.

teme nokia 6220 clasicteme femei nokia 6220

teme masini nokia 6220teme cool nokia 6220






Read More...

Pastile pentru slabit- Reductil

pastile slabit reductil
Exista foarte multe pastile pentru slabit pe piata romaneasca a farmaceuticelor. Din categoria pastile pentru slabit, Reductil este foarte eficient. Acest medicament, este foarte cunoscut in America. Este un medicament care ajuta sa slabesti foarte mult. Cum actioneaza?Reductilul contine o substanta, sibutramina care actioneaza asupra creierului, reducand senzatia de apetit si de foame. Inainte sa folositi pastilele de slabit, faceti-va tot setul de analize si nu le luati de capul vostru. Reductilul, pastile pentru slabit nu trebuie luat de catre femeile insarcinate sau care alapteaza si persoanele care au insuficienta renala si hepatica. Ca si efecte secundare la Reductil: provoaca insomnie, anorexie si afecteaza capacitatea de a conduce masini. Si mare atentie, dupa intreruperea Reductilului unele persoane pot sa ia din nou in greutate.





Read More...

Medicamente pentru oprirea ciclului menstrual

medicamente oprirea ciclului
Din cate am citit pe forumurile pentru femei, exista persoane care vor sa opreasca sau sa decaleze ciclul menstrual pentru a participa linistite la diferite ocazii sau sa mearga la mare. Oricum nu e bine sa intervii si sa lasi organismul sa isi urmeze procesele. Totusi exista medicamente pentru oprirea ciclului menstrual. Aceste medicamente sunt pe baza de hormoni, deci nu e bine sa abuzezi de ele. Printre medicamentele recomandate pentru stoparea ciclului se numara: vitamina K, Tarosin, Orgametril, sau pastile anticonceptionale luate 2 luni la rand fara pauza. Repet, nu folositi aceste medicamente decat dupa ce ati apelat la sfatul unui medic sau a unui farmacist.






Read More...

Avatare si poze cu Adela Popescu

E vremea Anielei, e timplu pentru avatare si poze cu Adela Popesucu. O alta indragita actrita, Adela Popescu joaca un ultimul serial "Ingerasii" de pe postul acasa.tv. Ea interpreteaza rolul Lilianei Damian, o femei de cariera care are 2 copii nazdravani. Pentru cei care doresc sa-si personalizeze profilul de mess, iata cateva avatare si poze cu Adela Popescu. Aceste avatare cu Adela Popescu nu sunt practic din "Aniela", ci o surprind in viata de zi cu zi.

avatare adela popescupoze adela popescu

avatare poze adela popescuavatare tari adela popescu





Read More...

Cea mai urata rochie de mireasa

Doamne, dumnezeule! Inca nu sunt convinsa ca fata asta a purtat aceasta rochie de mireasa. Poza am gasit-o pe binecunoscutul site pitzipoanca.org si am ramas muta de uimire. Pe langa faptul ca mireasa e aproape goala, pot sa zic ca e cea mai urata rochie de mireasa. Si penibila si oribila. Bleacs


cea mai urata rochie mireasa



ce scrii aici apare dupa ce apesi read more


Read More...

Cea mai urata femeie din lume

Am gasit-o intamplator pe un site, cautand de fapt altceva. Este dea dreptul infricosator cum arata aceasta aceasta tipa, cred ca e cea mai urata femeie din lume. Are o dantura:))..Va las sa dati si voi cu parerea, aveti grija sa nu aveti cosmaruri la noapte

cea mai urata femeie






Read More...

Alimente interzise in gastrita

alimente interzise gastrita
Daca v-ati confruntat cu probleme ale stomacului, v-ati facut o endoscopie si vi s-a descoperit o gastrita, atunci trebuie sa stiti ca pe langa tratamentul prescris de medic, trebuie sa tineti un regim alimentar. Pentru acest regin, sunt alimente interzise in gastrita urmatoarele:

-iaurtul,laptele batut, iaurtul, chefirul
-maioneza si ouale fierte tari
- slanina, carnea de porc, untura ,carnati, mezeluri
- pestele gras, pestele din conserve si icrele
- ciorbele grase si ciorbele cu carne
- gogosarii, ridichile, varza, castravetii si ardeii cruzi,cipuercile,ceapa,usturoiul,telina si fasolea
- alunele si nucile
- muraturile
- condimentele: mustar, piper,hrean, boia
- dulceata,gemuri si marmelada
- ciocolata si cafeaua
- fumatul
-painea neagra
-prajelile, sosurile si rantasurile
- apele carbogazoase
- bauturile alcoolic
Asa ca daca va supara gastrita, aveti mare grija sa nu consumati aceste alimente, sau puteti sa le consumati dar in cantitate cat mai redusa.





Read More...

Avatare si poze Adrian Mutu

Adrian Mutu, unul dintre cei mai indragiti si buni fotbalisti din Romania, a trecut printr-o perioada mai urata din viata lui. Dar s-a ridicat, a mers mai departe si isi arata din nou talentul. Asa ca iata o serie de avatare si poze Adrian Mutu, pentru toti fanii si fanele pentru ca sunt sigura ca exista multe femei in Romania care il plac pe Mutu. Asa ca personalizati-va profilul de mess cu aceste avatare cool cu Mutu.


avatare adrian mutupoze adrian mutu

poze avatare adrian mutuavatare cool adrian mutu







Read More...

Avatare cu lacrimi

Toata lumea trece prin perioade mai triste, cand are impresia ca totul s-a sfarsit.Daca si voi treceti printr-o perioada din asta, si vreti sa va personalizati profilul de mess in acest ton, iata cateva avatare cu lacrimi. Aceste avatare triste poate i vor induiosa pe prietenii vostri si o sa va dea o mana de ajutor. Oricum totul trece, lasati lacrimile sa curga si totul se va rezolva. Si nu uitati sa folositi avatare cu lacrimi.

avatare cu lacrimiavatare triste cu lacrimi

avatar triste lacrimiavatare cu multe lacrimi







Read More...

Mu WinMode download

download muwinmode
Daca aveti nevoie de Mu Winmode si nu stiti de unde sa faceti download, il puteti gasi chiar aici pe blogul meu. Si eu am avut nevoie de el si de abia l-am gasit. Asa ca l-am uploadat pe un site, si foarte simplu il puteti avea si voi. Apasati aici pentru a a incepe Mu WinMode download





Read More...

Id-uri de mess fete frumoase

iduri mess fete frumoase
Daca va plictisiti sau va cautati jumatatea, va pot propune cateva de id-uri de mess de fete frumoase. Fete de toate varstele, fete frumoase,din toate colturile tarii. Nu ramane decat sa adaugati aceste id-uri in lista voastra de mess si sa discutati cu cele mai frumoase si sexy fete din Romania. Iata doar cateva id-uri de fete pe le care puteti folosi. Aces post vine in completarea postului id-uri de fete messenger

deyutza_frumusika_sweet@yahoo.com(19 ani), ingeras_72002@yahoo.com(17 ani) , diana_dulcik7@yahoo.com(17 ani), hot.lavinia@yahoo.com(17 ani), ana_anutza2424@yahoo.com(24 de ani), anna91_baci@yahoo.com(18 ani), anne_92_mary@yahoo.com(16 ani), iubita_Catalina2000@yahoo.com(21 ani), moni_sexy_girl02@yahoo.com(18 ani), eu_bya15@yahoo.com(15 ani), mikutza_nr1@yahoo.com(18 ani)




Read More...

________________________________