Sms-uri, mesaje rautacioase

mesaje smsuri rautacioase
Daca v-a suparat careva, exista o solutie. I trimite-ti sms-uri, mesaje rautacioase. Daca cineva s-a purtat cu voi urat, intoarceti foaia si cel mai simplu ar fi sa trimite-ti unul sau mai multe sms-uri rautacioase. O sa va ofer eu cateva idei de mesaje rautacioase, poate o sa se simta si el nasol. Sau o sa rada. Eu de exemplu am ras cand am citit mesajele astea rautacioase. Dar hai sa le vedem:


  • Ce se intampla cu telefonul tau? De fiecare data cand te sun, operatorul imi zice "Abonatul apelat este o maimutza, va rugam apelati la zoo!
  • Daca vrei sa vezi maimuta ceea mai urata din lume, doar uita-te in oglinda!
  • Ti-ai facut operatie estetica cumva? Pentru ca am vazut azi la fereastra un cap de castravete in loc de cartof!
  • Draga mea, azi noapte am avut un vis umed despre tine. Am visat ca am facut pe mine razand cand tu ai cazut de pe o stanca!
  • Stiu ca iti este dor de mine de cand te-am parasit.!
  • Cu dragoste, CREIERUL TAU!
Mie mi se par mai degraba funny, dar unii le-ar putea considera rautacioase!Bafta



Read More...

Poze si imagini cu Razvan Fodor

Am gasit un articol interesant si de aici mi-a venit si mie ideea sa fac un post despre poze si imagini cu Razvan Fodor. Fost solist al formatiei Kripton intre anii 1998-2005, Razvan Fodor lucreaza in prezent ca actor in diferite telenovele romanesti si are foarte multi fani. Pentru cei care il iubesc, va prezint cateva poze si imagini cu Razvan Fodor.

poze razvan fodorimagini razvan fodor

poze imagini razvan fodorrazvan fodor






Read More...

Codul Swift al Bancilor din Romania

cod swift banci romania
De multe ori avem nevoie de codul Swift al Bancilor din Romania. Codurile Swift se gasesc destul de greu, eventual puteti da un telefon la banca de care apartine.Ma gadeam sa dau o mana de ajutor si sa postez mai jos o serie de coduri swift al bancilor din Romania. De fapt este vorba de cele mai importante din Romania.

Banci Cod Swift

Banca Nationala a Romaniei(BNR) NBORROBU
Piraeus Bank Romania PIRBROBU
Credit Europe Bank FNNBROBU
Procredit Bank MIROROBU
Unicredit Tiriac Bank BACXROBU
Otp Bank BNRBROBU
Banc Post BPOSROBU
Transilvania BTRLRO22
Ing Bank INGBROBU
Alpha Bank ROMANIA BUCUROBU
Banca Comerciala Romana(BCR) RNCBROBU
Raiffeisen Bank RZBRROBU
Volksbank Romania VBBUROBU

Sper sa va fie folositoare aceste informatii.





Read More...

Avatare cu demoni

Despre demoni se spune ca sunt ingeri cazuti care slujesc lui Satana si totodata sunt prezenti si pe pamant. Acum sincer nu stiu cine ar cauta avatare cu demoni pe net, dar am zis sa fac o incercare. Desi mai am amici care folosesc pentru messenger avatare cu demoni. Pe mine sincer ma sperie rau aceste avatare cu demoni.Dar haideti sa vedem cateva poze cu demoni. Le-am gasit si eu la randul meu

avatare cu demoniavatare mess demoni

demoniavatare tari demoni







Read More...

Avatare smechere

Daca vreti sa arati cat de cool sunteti, iata o serie de avatare smechere. Dupa cum stiti puteti folosi aceste avatare smechere pentru personalizarea messengerului. Puteti lua gratis aceste avatare smechere de la mine. Si eu le-am gasit tot pe internet, gratis.

avatare smechereavatare smechere mess

avatare smechere messengeravatare pentru mess smechere







Read More...

Mesaje si sms-uri de 1 Aprilie

mesaje smsuri 1 aprilie
Se apropie 1 aprilie sau cum mai este denumite, ziua pacalelilor. Puteti face farse de 1 aprilie sau puteti trimite mesaje si sms-uri de 1 aprilie. Cateva mesaje de 1 aprilie pe care le puteti trimite colegilor de birou sau prietenilor. Aveti grija ca farsele si sms-uri de 1 aprilie sa fie totusi de bun gust.

Mesaje si sms-uri 1 aprilie

  • Nu vreau sa par nostalgica si nu-l laud pe Ceausesc, dar viata noastra e la fel de proasta ca limba romana vorbita de Elena Basescu!

  • Anul trecut de 1 Aprilie mi-ai promis ca o sa ma iei de sotie...si m-ai pacalit, de atunci eu m-am culcat cu toti vecinii, deci, suntem chit!

  • A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou!



Read More...

Pacaleli si farse de 1 aprilie

farse si pacaleli 1 aprilie
Desi mai sunt inca doua saptamani pana pe 1 aprilie, m-am gandit sa fac acest articol dedicat tutror celor care vor sa faca pacaleli si farse de 1 aprilie. Daca nu stiti ce farse de 1 aprilie sa le faceti prietenilor si colegilor de servici, va propun cateva idei. Pacaleli si farse de 1 aprilie traznite. Sa speram ca colegii si prietenii vor avea simtul umorului.

  • Lipiti cu superglue o moneda pe strada si apoi stati pe undeva pe-aproape si priviti cum incerca sa ridice moneda.

  • Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.


  • Lipiti 50 de RON (puteti sa trageti la imprimanta color o bancnota pe o parte) , sub un birou, sub o masa in bar

  • Indeasa cateva varfuri de chibrite indesate intr-o tigara

  • O punga de chipsuri iuti, o lingura de boia iute aruncata in punga si amestecata bine si o lingura de piper negru fin macinat si serviti colegii





Read More...

Adresa de Hi5 Andreea, Nora pentru mama

hi5 andreea nora mama
Andreea este una dintre cele mai cool concurente de la Nora pentru mama. Daca doriti sa vedeti poze cu Andreea din afara concursului, iata adresa de Hi5 Andreea, Nora pentru mama. Pe acest cont de Hi5, Andreea are in jur de 80 de poze nu doar din cadrul concursului. Am avut si eu rabdare sa ma uit la toate pozele ei. Iata deci adresa de Hi5 Andreea din Nora pentru mama:http://andreeacmx.hi5.com. Nu uitati sa o votati pe Andreea.






Read More...

Poze cu Victor Slav

Victor Slav a fost desemnat "Cel mai sexy barbat din Romania in 2007. Si pe buna dreptate. Vicor Slav a fost manechin inainte sa intre in televiziune. Este iubitul Andei Adam pe care a cunoscut in cadrul emisiunii Dansez pentru tine. Victor Slav este pe cale de a fi si promovat. Iata niste poze cu Victor Slav, pentru toti fanii lui. Cateva poze sexy cu Victor Slav pentru toate fanele lui.

victor slavpoze victor slav

poze sexy victor slavavatare victor slav





Read More...

Wallpapers Samsung U600

Se spune despre Samsung U600 ca este cel mai subtire telefon din Romania, avand o grosime de 10.9 mm. Este dotat cu o camera de 3 megapixeli si un music player. Un telefon foarte apreciat de femei, dovada stau vanzarile de Samsung U600 mai ales in prag de 8 martie. Daca aveti un astfel de telefon si vreti sa-l personalizati, veti gasi multe wallpapers Samsung U600 pe site-ul http://gallery.mobile9.com. Cel mai frecvente sunt wallpapers cu femei Samsung U600, urmate de wallpapers cu anime, animale si peisaje din natura. Pentru a le avea, intrati pe site-ul http://gallery.mobile9.com si faceti un download. Enjoy!

samsung u600wallpapers

wallpapers samsung u600wallpapers cool samsungu600





Read More...

Codul postal al Romaniei

cod postal romania
Stiu ca foarte multi au nevoie de codul postal al Romaniei. La ce folosesc acest cod?Daca te inregistrezi pe diferite site-uri sau daca pentru a face un cont de mail. In primul rand ma gandesc ca stiti ca s-au modificat codurile postale, astfel ca nu exista un singur cod pentru Romania. Noile coduri postale din Romania sunt formate din sase cifre si sunt in functie de strazi. Cel mai simplu intrati pe http://www.coduripostale.com/, introduceti numele orasului in care locuiti si strada si o sa aflati instant codul postal dorit. Exemplu: pentru Judetul Buzau, Localitatea Buzau, Strada Florilor codul postal este 120168. La anumite inregistrari, nu folositi codul postal al Romaniei, ci codul strazii si localitatii in care locuiti.






Read More...

Teme Nokia 7100 Supernova

De ce vorbesc mereu de Nokia? Pentru ca sunt cele mai vandute mobile din Romania. Curiozitatea m-a impins sa caut niste teme Nokia 7100 Supernova. http://gallery.mobile9.com ofera o gama variata de teme gratis pentru Nokia 7100 Supernova. Faceti un simplu download si le aveti si pe telefonul vostru mobil. Ce teme mi-au placut mie.

nokia 7100 supernovateme nokia 7100 supernova


teme gratis nokia7100teme nike nokia 7100





Read More...

Teme Nokia E66

Sincera sa fiu, nici nu stiu cum arata Nokia E66 dar am scris acest articol pentru cei care doresc teme cu nike, teme emo , teme cu femei si animale pentru Nokia E66. Site-ul http://www.mobiles24.com va ofera o gama variata de teme Nokia E66. Temele nu sunt gratuite dar au preturi modeste.
Teme Nokia E66

TEME NOKIA E66nokia e66

teme emo nokia e66teme nike nokia e66







Read More...

Nora pentru mama- poze concurenti

Reality show-ul "Nora pentru mama" si-a inceput de ceva vreme rulajul. Prezentatoare e tot indragita Gabriela Cristea, despre care am vorbit ceva mai devreme. "Nora pentru mama" pune in joc un premiu fabulos, 500.000 RON. Care este intriga acestei emisiuni? La inceput vor fi 10 fete care vor locui intr-o casa impreuna cu mamele baietilor, care locuiesc separat. Pe parcurs, se formeaza cupluri, dar atentie, fetele trebuie sa fie pe placul mamelor, care au un cuvant de spus in aceasta emisiune. La sfarsitul unei saptamani, se fac nominalizari, iar concurentul cu cele mai multe nominalizari, paraseste casa "Nora pentru mama".
Concurentii fac orice sa ramana in casa, martoara fiind bataia aplicata de doamna Ildiko doamnei Stela. Oricum ei se cearta, ei se impaca, asta este si farmecul show-ului. Pe parcursul sezonului trei din "Nora pentru mama" s-au intamplat multe evenimente, concurenti au iesit din casa, au venit altii noi, s-au facut logodne, dar au existat si despartiri. Aici vorbim de concurentii Alexandru si Violeta, care si-au gasit alinarea in bratele lui Marian, un concurent relativ nou. Totodata au parasit casa Mihai si Georgiana, un cuplu indragit, cel putin de mine. Au venit si cativa concurenti noi, Ionut, Catalin si Gratiana. Cert este ca casa "Nora pentru mama" nu va ramane goala. Sa vedem cum se vor descurca Violeta si Marius, pentru ca observ ca si-au facut ceva dusmanii acolo. Mai multe detalii pe norapentrumamakanald.ro/forum/
Iata pentru fanii acestui show, va prezint cateva poze cu concurentii "Nora pentru mama" Nora pentru mama- poze concurenti

poze nora pentru mama

poze concurenti nora pentru mamapoze alina nora pentru mama

poze andreea nora pentru mamastela nora pentru mama

pozeimagini nora pentru mama

roxana nora pentru mamaildiko nora pentru mama



Read More...

www.norc.ro- harta strazilor din Romania

norc.ro harta strazilor
Superb acest site www.norc.ro- sau harta strazilor din Romania. Acest site va permite sa vizualizati pozitia cat si imagini cu strazile din Romania, din urmatoarele orase : Bucuresti, Cluj- Napoca, Brasov,Poiana Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Ploiesti, Timisoare, Valea Prahovei si Targoviste. Sa speram ca www.norc.ro va introduce harta strazilor din toate orasele. Cum utilizati norc.ro? Sus in centrul paginii, exista o casuta unde introduceti numele strazii si numele orasului si da-ti cautare. www.norc.ro este foarte usor de utilizat si totusi atat de interesant si util. Pentru mai multe detalii, vizitati http://www.norc.ro/.





Read More...

Poezie pentru mama 8 martie

poezie 8 martie

Articolul se adreseza celor mai mici dintre noi. Nu uitati sa-i urati La Multi Ani mamei de 8 martie. Puteti foarte bine sa-i dedicati si o poezie pentru mama de 8 Martie. Iata ce poezie de 8 Martie pentru mama mi-a placut mie

Mamicuta iubita,
Azi, de ziua ta,
Sa fii fericita
Din inima as vrea!
Iti multumesc ca mai ales pe mine
Din toate stelele din cer!

"LA MULTI ANI si multa, multa
sanatate de 8 Martie!





Read More...

Cum afli o adresa de Hi5 a cuiva?

Hehe. Daca va da cineva add pe messenger si nu stiti cine e, iata ca puteti afla. Insa conditia este sa aiba un cont de Hi5. Deci cum afli o adresa de Hi5 a cuiva?Va logati pe Hi5 si aveti o casuta "Cautare". Simplu introduceti adresa de mail a persoanei dorite, si daca are adresa de Hi5, o sa o gaseasca la fix. Daca persoana cautata nu are cont pe Hi5, o sa va dea rezultat 0. Asta inseamna ca pe adresa de mail respectiva nu s-a facut nici un cont de Hi5. Sper sa va fie mai usor sa detectati persoanele care nu vor sa ma spuna cine sunt. Mai jos, aveti si o poza ca sa vedeti cum se afla un cont de Hi5.


adresa





Read More...

Avatare 8 Martie

Se apropie 8 Martie si o sa ma axez pe articole dedicate acestei zile speciale pentru femei. Sa sarbatorim ziua femeii prin intermediul catorva avatare 8 Martie. Si daca e ziua femeii, sa nu uitati sa folositi avatare de 8 Martie pentru messenger. Avatare cu flori si La Multi Ani! si multe altele. Doar aici cateva avatare frumoase de 8 Martie.

avatare 8 martie
avatare frumoase 8 martie

avatare ziua femeiiavatare




Read More...

________________________________