Freze, coafuri ciufulite pentru par lung

Freze, coafuri ciufulite pentru par lung
Iata cateva idei de freze ciufulite pentru parul lung. Daca ai parul lung si vrei cateva idei de coafuri ciufulite, par cu lung, ai mai jos cateva poze. Trebuie sa ai insa si o tunsoare binedefinita. Eu voi alege coafura din prima poza pentru Valentines Day. Atentie insa unde purtati astfel de coafuri ciufulite. Nu se potrivesc oricarui eveniment.






Read More...

Tinute baieti de strada - tinute pentru barbati in 2011

Tinute baieti de strada - tinute pentru barbati in 2011
Tinand cont de tendintele in moda pentru 2011, va prezint cateva idei de tinute pentru barbati in 2011. Sunt haine la moda pentru barbatii in 2011. Ca sa fie la moda, un barbat sau baiat in 2011 ar trebui sa poarte genul acesta de haine: un tricou+jeans mulat+o pereche de bocanci sau o bluza sport+pantaloni mulati jos cu turul jos+tenisi.
Vedeti in pozele urmatoare




Read More...

Cadouri dragute - aplicatie noua de trimis cadouri pe Facebook

cadouri dragute facebookCadouri dragute - aplicatie noua de trimis cadouri pe Facebook

A aparut o noua aplicatie de trimis cadouri pe Facebook. Se numeste Cadouri Dragute si o puteti accesa si o puteti accesa pe Facebook. Va logati pe facebook si intrati apoi pe Cadouri dragute. Alegi cadoul pe care vrei sa-l trimiti, introduci numele prietenului Si apesi butonul Trimite. Aceasta aplicatie este foarte interesanta pentru cadouri virtuale. Mai ales acum de Valentine's Day poti trimite inimioare,buchete de flori etc.

Read More...

Care este cea mai mica marime la sutien

Care este cea mai mica marime la sutien
In caz ca nu stiai, cea mai mica marime la sutien este 28 AA pentru un bust de aproximativ 75 cm. Chiar daca nu stii asta si porti cea mai mica marime,daca mergi intr-un magazin, probabil ca vanzatoarele te vor informa despre acest aspect.
Din fericire, eu port un numar mediu. Pentru cele cu sani mici, cea mai mica marime la sutien este 28 AA.
Spor la shopping.

Read More...

Cum convertesti un doc in pdf

Cum convertesti un doc in pdf
Daca vrei sa convertesti un doc in pdf se poate face si online. Cel putin eu asa mi-am convertit documentele word in format PDF. Respectiv am intrat AICI, am ales din meniul de sus Word to PDF, te duci in casuta de jos, dai Browse la documentul din PC,apesi Convert and Download, apoi astepti.
Atentie,daca documentul nu se downloadeaza din prima, mai insistati. Pana la urma se transforma din doc in PDF.

Read More...

Recomandari blugi pentru fund plat

Recomandari blugi pentru fund plat
Sau ce modele de blugi sa porti daca ai fund si fese plate?Blugii recomandati pentru femeile cu fund plat sunt blugii cu talie joasa si putin evazati jos. Cel putin tipul acesta de blugi il purtam cand aveam aceasta mica problema,pe care am rezolvat-o la sala. Iata cate poze cu blugi pentru fund plat, mai jos:

blugi pentru fund plat



Read More...

Cel mai bun site meteo

Cel mai bun site meteo
Cel mai bun site cu prognoza meteo, din punctul meu de vedere este meteoromania.ro. Este site-ul cu prognoza meteo al Administratie Nationale de Meteorologie. Desi nu poti sa vezi prognoza meteo pe 10 zile, ci maxim pe 3, poti sa fii sigur ca prognoza meteo este cea buna.
Puteti afla informatii despre meteo pe www.meteoromania.ro.

Read More...

Coafuri, tunsori anul 70

Coafuri, tunsori anul 70
Coafurile si tunsorile din anul 1970 se vor purta in 2011. In anul 1970 se purtau coafurile si tunsorile cu par foarte lung, voluminos si putin ondulat. M-am hotarat ca anul acesta sa aleg coafurile si tunsorile din 1970 si sa-mi las parul foarte lung. Iata cateva coafuri din 1970 din care te poti inspira:

coafuri 1970





Read More...

idei de prindere a parului

Idei de prindere a parului
Sau cum sa-ti prinzi parul si sa arati bine. Cateodata, imi place sa-mi prind parul. In general imi plac cocurile lejere, dar si cozile impletite. Din cauza ca am parul lung, cateodata ma satur sa-l tot port lasat liber si imi place sa mi-l prind. Iata cateva poze cu idei de prindere a parului din care sa te inspiri. Coafura mea preferata este cea cu doua codite impletite lejer si palarie.
idei de prindere a parului




Daca vreti doua codite impletite lateral, nu strangeti foarte tare parul ca sa nu aratati ca Heidi,fetita muntilor:))

Read More...

Calculator online pentru perioada de fertilitate

Calculator online pentru perioada de fertilitate
Tocmai am gasit un calculator online pentru ovulatie, respectiv pentru perioada fertila din luna in care poti ramane insarcinata. Puteti gasi calculatorul AICI .
Cum se calculeaza perioada fertila? Trebuie sa introduci data primei zile a ultimei menstruatii si numarul de zile la care aveti menstruatie.
Eu am ciclu regulat la 28 de zile si dupa ce mi-am calculat perioada de ovulatie, s pare ca sunt fertila doar aproximativ 6 zile pe luna.

Read More...

Masajul cu ulei de marar pentru marirea sanilor

masaj ulei mararMasajul cu ulei de marar pentru marirea sanilor
O sa vorbim despre masajul cu ulei de marar sau masajul pentru marirea sanilor in mod natural. Acest masaj cu marar pentru sani, despre care unii spun ca e o prostie, da rezultate. Conditia este sa-l faci pe o perioada mai lunga.
Cum am procedat eu. Imi masam sanii de doua ori pe zi, timp de 15 minute cu ulei de marar. In general dimineata si seara. Dar am facut acest lucru pe o perioada de aproximativ 6 luni si sanii sunt vizibili mai mari.
Mult bafta.

Read More...

Utilizarea uleiului de ricin pentru sprancene

Utilizarea uleiului de ricin pentru sprancene
Sau cum se foloseste uleiul de ricin pentru sprancene?Ulei de ricin se foloseste pentru ca sprancele sa se regenereze si sa arate cat mai bine. Cum se foloseste uleiul de ricin pentru sprancene?
Pentru aplicarea uleiului de ricin pe sprancene eu folosesc un betisor de ureche(desi se imbiba vata cu ulei, prefer sa nu murdaresc altceva). Aplic ulei de ricin pe fiecare spranceana inainte sa ma culc. Cat timp se aplica uleiul de ricin pe sprancene?Eu aplic in fiecare zi, timp de 2 luni dupa care fac pauza 1 luna.

Read More...

Teme Nokia E65 gratis

Teme Nokia E65 gratis
Cine ma intreba de unde poti downloada teme Nokia E65 gratuite. Cele mai misto teme pentru Nokia E65 le-am gasit pe gallerymobile9. Intri la categoria cu teme pentru Nokia E65, click pe tema care iti place si in dreapta ai meniul Download.


Pentru a da downloada teme pentru Nokia E65, da paste la urmatorul link in browserul tau http://gallery.mobile9.com/c/nokia-e65-themes_402/1/ . Cauti mai multe teme daca dai Next la paginile de jos.



Read More...

Idei de coafuri funky

Idei de coafuri funky
Daca vrei sa-ti faci o coafura funky, iata cateva idei. Cateva persoane ma intrebam ce idei de coafuri funky am. Au nevoie de ele ca sa iasa putin din anonimat si sa fie putin altfel. Iata in continuare ce coafuri si tunsori funky iti recomand:

coafura funy







Read More...

Cat costa analiza dosarului de credit la ING

Cat costa analiza dosarului de credit la ING
La ING, costul analizei dosaruluui de credit este fix. Mai exact, cat platesti pentru analiza dosarului de credit la ING?
Costul analizei dosarului de credit pentru consum la ING este de 109 Lei.
Totodata, pentru analiza dosarului de credit imobiliar la ING trebuie sa platesti 215 LEI.
Acste costuri pentru analiza dosarului de credit sunt fixe la ING.

Read More...

Pantofi online noi - www.pantofisenzationali.ro

Pantofi online noi - www.pantofisenzationali.ro
Acum cateva zile am descoperit pantofisenzationali.ro. Aici poti comanda online sandale, botine, pantofi din colectii noi sau mai vechi. Preturile sunt oke si chiar sunt niste pantofi senzationali.
Descopera si cumpara si tu cele mai noi modele de pantofi pe www.pantofisenzationali.ro

Read More...

Pregatirea pentru analiza exsudatului faringian

exsudat faringianPregatirea pentru analiza exsudatului faringian
Desi analiza exsudatului faringian pare simpla, trebuie sa stii ce trebuie sa nu faci. Ce sa nu faci inainte exsudatului farigian?
Exsudatul faringian se recolteaza dimineata. Nu trebuie sa mananci sau sa bei nimic. Totodata, daca iti faci un examen de exsudat faringian, nu trebuie sa te speli pe dinti deoarece compusii din pasta de dinti pot schimba rezultatul analizei.

Read More...

Informatii, prospect Eurespal

eurespalInformatii, prospect Eurespal
Hai sa vedem cateva informatii despre Eurespal de 80 mg, comprimate si apoi sa vedem ce ne indica prospectul.
Eurespal este indicat in special in bronsite cronice, astm bronsic dar si rinite alergice.
Care sunt reactiile adverse la Eurespal.
Cele mai posibile reactii adverse sunt:greata,stari de voma si somnolenta. Foarte rar, poate sa apara tahicardie.
Cum se administreaza medicamentul Eurespal.
La copii se administreaza siropul Eurespal dupa prescriptia medicului.
La persoanele adulte, doza care se recomanda este 2 comprimate pe zi(dimineata si eara inainte de masa). Oricum pentru mai multe detalii, intrebati si medicul dumneavoastra.
Eurespal este interzis gravidelor si femeilor care alapteaza.



Read More...

Din ce cauze apar ametelile

Din ce cauze apar ametelile
Sau mai exact care sunt cauzele si bolile care duc la aparitia ametelilor. Cele mai comune cauze care duc la ameteala se pare ca sunt afectiunile de la nivelul urechii. Dar poti sa ai ameteli si daca iei anumite medicamente, daca iti scade glicemia sau ai diverse boli vasculare cerebrale(mai rar) si bineinteles daca consumi alcool.

Read More...

Cele mai bune somnifere naturiste

Cele mai bune somnifere naturiste
Poti folosi somnifere naturiste pentru un somn odihnitor in locul celorlalte. Astfel, cele mai recomandate alimente care induc somnul sunt : lactatele( un pahar de lapte de exemplu), orez, diverse cereale si migdale. Si bineinteles, evitati mancarurile grele si cofeina.
Si totusi, cel mai bun somnifer naturist este laptele indulcit(din punctul meu de vedere).

Read More...

Cum sa te ingrasi

Cum sa te ingrasi
Ca sa te ingrasi, ai nevoie de o dieta echilibrata. Daca totusi nu reusesti sa te ingrasi, trebuie sa te duci la un medic endocrinolog iar apoi la un nutritionist. Pentru a te ingrasi ai nevoie in alimentatia ta de: enzime, acizi graşi polinesaturati, carbohidrati, multe vitamine si minerale. Eu in permanenta iau si suplimente de vitamine de la farmacie.

Read More...

Grile rezolvate auditul sistemelor informatice Spiru Haret

Grile rezolvate auditul sistemelor informatice Spiru Haret
Daca are cineva grilele, probleme rezolvat la auditul sistemelor informatice de la Spiru Haret, sa-mi lase un mesaj aici. Am gasit o gramada de grile rezolvate pentru materiile de la Spiru Haret, mai putin astea si am un examen important si nu le gasesc nicaieri. Grilele le am dar nu le pot rezolva.
Multumesc.

Read More...

www.sensiblu.com - farmacia Sensiblu online

www.sensiblu.com - farmacia Sensiblu online
Doresc sa recomand sensiblu.com sau site-ul farmaciei Sensiblu online. Afla tot despre medicamentele disponibile in farmaciile Sensiblu din tara direct de pe site. Oline, sunt foarte multe farmacii, insa una dintre preferatele mele este farmacia Sensiblu. De aici obisnuiesc sa-mi cumpar medicamente si am ramas fidel acestei farmacii.
Viziteaza si tu sensiblu.com si informeaza-te despre medicamente.

Read More...

www.helpnet.ro - farmacia Helpnet online

www.helpnet.ro - farmacia Helpnet online
Daca vrei sa afli ce medicamente gasesti in farmaciile Helpnet, viziteaza helpnet.ro sau site-ul oficial online al retelei de farmacii Helpnet. Am vrut sa recomand farmacia online Helpnet deoarece obisnuiesc sa cumpar de la ei.
De altfel, pot afla preturile medicamentelor din farmaciile Helpnet direct de pe site, inainte sa ma duc in farmacia din orasul meu. Mi se pare extrem de important sa afli informatii si preturi ale medicamentelor din farmaciile Helpnet direct de pe net.

Read More...

Cum sa-ti ascunzi burta

Cum sa-ti ascunzi burta
Adineauri m-a intreba cineva cum sa-ti maschezi burta. Sau ma rog cum sa-ti ascunzi burta ca sa nu se vada urat prin haine. In primul rand, daca alegi bluzite babydoll iti poti ascund colaceii foarte bine.
Un alt truc este sa eviti balonarea. Burta va parea si mai mare. Astfel, trebuie sa eviti bauturile carbogazoase si sa incerci sa mananci mai putin si mai des.
Incearca sa stai cat mai dreapta si nu cocosata, chiar daca uneori o sa-ti fie greu.

Read More...

Rochite scurte de club

Rochite scurte de club
Doresc sa-ti recomand cateva modele de rochite scurte de club. O sa atasez poze cu rochite de club si petreceri scurte misto, apoi o sa va spun de unde le puteti cumpara. Sunt rochite scurte pentru club si discoteca ieftine si le puteti comanda online.
rochita scurta club


Puteti comanda aceste modele misto de rochite scurte, animal print, mulate de pe starshiners.ro la un pret foarte bun.

Read More...

Tunsori pentru parul cret

Tunsori pentru parul cret
Iata mai jos cateva idei de tunsori pentru parul cret. Sau tunsori pentru parul ondulat natural. Sunt tunsori pentru parul scurt cret, par mediu cret, dar si lung. Aceste tunsori nu sunt foarte sofisticate, insa parul tau cret va arata foarte bine si vei iesi in evidenta.
Tunsoare par mediu cret, tunsoare par scurt cret etc.







Read More...

Iubire si onoare episodul 53

Iubire si onoare episodul 53
Pentru cei care nu stiu. Episodul 53 din Iubire si onoare sau ma rog noul sezon Iubire si onoare incepe in 10 ianuarie. Nu va impacientati deci, episodul 53 din Iubire si onoare va fi in curand pe micile ecrane.
Uh, de abia astept sa vad ce se mai intampla.

Read More...

Episoade Ezel inregistrate

Episoade Ezel inregistrate
sau episoade Ezel in reluare puteti gasi pe youtube. Userul care posteaza episoade Ezel pe youtube se numeste shustha23. Calitatea este foarte buna si bineinteles episoadele Ezel au titrare in limba romana.
Puteti gasi episoadele in reluare din serialul Ezel in romana pe http://www.youtube.com/user/shustha23

Read More...

Pesti 2011 - Horoscopul zodiei Pesti 2011

Pesti 2011 - Horoscopul zodiei Pesti 2011
Sa vedem in cele ce urmeaza cateva cuvinte despre horoscopul Pesti in 2011. Si ce prezic astrele zodiei Pesti in anul 2011. Iata in mare cateva cuvinte

Horoscop 2011 Pesti - sanatate

Evitati sa faceti mult sport, acrobatii si sa urcati scari in exces pentru ca pot aparea probleme musculare si dureri de coapse.

Horoscop 2011 Pesti - Dragoste

Daca nu sunteti inca casatorit, nici in acest an nu o sa va gasiti jumatatea. Pentru ca va plac prea mult relatiil libere.
Daca aveti un partener, o sa incercati tot felul de lucruri noi in relatia de cuplu dar si in pat.

Horoscop 2011 Pesti - Cariera si bani

Daca aveti economii, anul 2011 este anul in care daca veti face o investitie, o sa aveti doar de castiga.
In ceea ce priveste cariera, s-ar putea sa va pierdeti prestigiul in fata colegilor mai ales daca va veti contrazice mereu cu ei.



Read More...

Veste cu blana de dama - veste ieftine pentru femei

Veste cu blana de dama - veste ieftine pentru femei
Stiu ca se poarta vestele cu blana de dama. Am gasit cateva veste ieftine lungi, cu blana dar si veste scurte pentru femeie. Din pacate, vestele se pot comanda online de pe un site din Asia si vin cam in jur de 10 zile. Vestele costa intre 40 de dolari si 100. In plus, mai platiti 30 de dolari la kilogram insa se merita pentru ca sunt foarte frumoase. Iata ce veste de dama mi-am ales eu:




Puteti comanda aceste veste de dama pe http://www.wholesale-dress.net/women-s-vests-c2111




Read More...

Horoscop Taur 2011dragoste

Horoscop Taur 2011 dragoste. Hai sa vedem ce ne arata horoscopul dragoste pentru zodia Taur in 2011. Eu sunt nascuta in zodia taur, de aceea ma interesa. Cel mai oke horoscop pentru taur in 2011 - dragoste l-am gasit pe kudika.ro.
Este un an favorabil in planul dragostei pentru Taur. Taurii se simt seducatori si frumosi. Taurii isi doresc mai mult liniste.
Vor avea parte de momente intense si pasionale la inceputul anului insa nu sunt excluse nici divergentele. Totusi, nici o discutie serioasa nu pare sa strice armonia relatiei. Dimpotriva, Taurii isi propun sa fie mai toleranti si sunt hotarati sa puna cartile pe masa, pentru a consolida astfel relatia.

Nativii singuri sunt deosebit de norocosi si au sansa sa isi intalneasca jumatatea. Uranus si Jupiter stationeaza in casa dragostei si le insufla mai multa incredere, nororc si oportunitati deosebitei.
Mai multe pe kudika.ro

Read More...

________________________________