Horoscop Varsator 2012

Horoscop Varsator 2012Horoscop Varsator 2012

Ai mai jos toate informatiile despre horoscopul zodiei Varsator pentru anul 2012. Eu l-am citit pentru mama mea, acum vreau sa-l impartatesc si cu voi. O sa incep cu informatiile despre horoscopul zodiei Varsator Dragoste 2012.
Horoscop Varsator 2012 Dragoste. Anul 2012 inseamna pentru cei nascuti in zodia Varsator popularitate in randul persoanelor de sex opus. Insa, din pacate, succesele in dragoste vor fi urmate de certuri si situatii neplacute In toamna 2012 , o sa va dati seama ce partener de calitate aveti langa voi.

Horoscop Varsator 2012 Sanatate. Este indicat sa mai lasati viciile, sa fiti prudenti cu dietele, incercati sa va sporiti imunitatea, mentineti o alimentatie echilibrata. Daca nu, s-ar putea sa va confruntati cu stres.

Horoscop 2012 Varsator Cariera. Un an bun, 2012 pentru cei nascuti in aceasta zodie. Se vor produce schimbari pe plan profesional, insa vor fi unele favorabile pentru voi.
Horoscop 2012 Varsator Bani. In 2012, situatia banilor va ramane stabila si nu trebuie sa va faceti griji.



Read More...

Idei de tunsori pentru parul mediu 2012

Ai ai jos cateva idei de tunsori pentru parul mediu 2012. Stiu ca mult lumea prefera parul mediu deoarece este usor de aranjat. Astfel, iata cateva tunsori moderne pentru parul mediu in 2012. Astfel, anul viitor nu neglija tunsorile in scari, tunsorile asimetrice si tunsorile bob.
Ce breton se poarta in 2012? Poti alege orice tip. De la breton scurt pana la breton lung, intr-o parte, in functie de forma fetei tale.

tunsori pentru parul mediu 2012






Read More...

Otet de mere pentru tenul gras

Otet de mere pentru tenul grasOtetul de mere pentru tenul gras
Foloseste otetul de mere pentru a combate aspectul de ten gras. O sa explic in cele ce urmeaza acum actioneaza otetul de mere pe tenul gras.
Daca folosesti otetul de mere, o sa-ti poti controla nivelul pH-ului pielii si combate efectul lucios al unui ten gras.
Cum se foloseste otetul de mere pe tenul gras? Se toarna niste oţet de mere intr-un flacon care pulverizeaza (de exemplu puteti folosi un flacon vechi de la ceva cosmetic) si folositi-l ca un toner facial comun. Acest ingredient natural o sa va ajute sa eliminati excesul de ulei din profunzimea porilor care duce la aparitia cosurilor.

Read More...

Pe banii parintilor online

Emisiunea Pe banii parintilor este transmisa online in fiecare vineri de la orele 20:00 pe canalul Kanal D.
Despre ce este vorba in emisiune? Este reality show care pune in evidenta adolescenti superficiali, rasfatati, tineri care cred ca li se cuvine absolut orice, aflati in pragul majoratului. Poate ca unii se regasesc in aceste roluri din emisiunea Pe banii parintilor.
Am inceput sa o mai urmaresc si eu cand am putin timp liber. Doar pe Kanal D.


Read More...

Cum stergi un album pe Facebook

Cum stergi un album pe Facebook
Desi la prima vedere, poate parea simplu sa stergi un album din profilul de Facebook, multa lume nu se pricepe. Chiar daca stergi toate pozele dintr-un album Facebook, acesta poate ramane gol.
Cum poti sterge un album? Apesi pe Albumul respectiv, apoi in colt dreapa ai optiunea Edit Album. Aici ai 2 optiuni Edit Photos si Delete Album.
Apesi pe Delete Album si astfel el o sa dispara de pe profilul tau de Facebook. Mult succes!



Read More...

RATB - Regia Autonoma de Transport Bucuresti Regia Autonomă de Transport Bucuresti - www.ratb.ro

Regia Autonomă de Transport Bucuresti - www.ratb.ro
Dupa cum rezume din titlu, site-ul oficial al Regiei Autonome de Transport din Bucuresti este ratb.ro. In principiu, este util sa stii astfel de adrese pentru ca niciodata nu stii cand ai nevoie de ele.
Pe ratb.ro poti afla diverse noutati si informatii utile, informatii despre traseele autobuzelor, troleibuzelor, tramvaie in Bucuresti, linii peste noapte dar si linii de transport turistic.
Ai toate informatiile acolo.

Read More...

Tendinte moda toamna - iarna 2011-2012

Tendinte moda toamna - iarna 2011-2012
Esti curioasa ce haine se poarta in sezonul de toamna iarna 2011-2012? O sa vorbim de principalele tendinte la haine si numai pentru iarna. Ai de unde sa alegi pentru ca sunt haine pe toate gusturile.
Se poarta rosul foarte mult. Sezonul toamna-iarna 2011-2012 ne aduce haine din anii 60', 70', carourile, dantela, denim, blanuri, culori puternice, haine masculine, pantaloni in culori deschise, piele.

Tendinte moda toamna - iarna 2011-2012






Read More...

________________________________