Steaua - Maccabi Haifa live pe Pro TV

Steaua - Maccabi HaifaJoi se transmite Steaua - Maccabi Haifa live pe Pro TV incepand cu orele 22:00. Astfel, de la ora 22:00 seara se transmite Steaua- Maccabi Haifa in direct, un alt meci din cadrul Ligii Europene
Nu uitati ca de la ora 20:00 are loc, tot pe PRO TV, meciul Legia Varşovia - Rapid,pe care de asemeni nu trebuie sa-l arati.
Nu vreau sa fac pronosticuri, ramane sa vedem ce fac baietii joi seara. Succes Steaua!

Read More...

Machiaj pentru ascunderea ridurilor

Machiaj pentru ascunderea ridurilorIata cel mai bun machiaj pentru ascunderea ridurilor. In principiu, pentru estomaprea ridurilor se folosesc tot felul de creme si seruri.
Machiajul pentru estomparea ridurilor contine un mic truc de altfel. Astfel, foloseste fond de ten si nu pudra. Pentru ca pudra scoate ridurile in evidenta, mai bine renunta la ea si foloseste fon de ten.
Aplica o linie fina de fond de tne de-a lungul depresiunii si apoi estompeaz-o bine cu ajutorul buricelor degetelor pana ce ridul este acoperit.
Aplica apoi fard, rimel si ruj sau gloss.

Read More...

Informatii utile despre sarcina

sarcinaProbabil vrei sa afli toate informatiile utile despre sarcina. Fie ca urmeaza sa ai un bebe sau doar te gandesti la asta, e bine sa fii la curent cu toate informatiile si sfaturile specialistilor legate de sarcina.

Astfel, cele mai comune intrebari dar si raspunsurile la ele, le-am gasit pe www.qbebe.ro, un site dedicat viitoarelor sau actualelor mamici.
Pe site-ul mai sus mentionat poti afla totul despre testele de sarcina, schimbarile organismului in timpul sarcinii, semnele unei viitoare sarcini, alimentatie si sport in timpul sarcinii, vitaminele prenatale, evolutia sarcinii de la luna la luna.
Consider ca aceste informatii sunt cele mai importante pentru viitoarele mamici.

Un subiect destul de interesant mi se par cel al greturilor. Cand greturile devin anormale in timpul sarcinii? Se pare ca in momentul in care : observi sange in voma;vomiti de 2 sau 3 ori pe zi; slabesti tot mai mult; esti deshidratata, ar trebui sa mergi sa consulti un medic. De asemeni, starile de greata cat si frecventa lor difera de multe ori pentru fiecare femeie in parte, insa pentru cele mai multe, greturile incep inca din prima luna si tin pana intr-a treia luna de sarcina.

O intrebare destul de interesanta? La cat timp de la concepere, se vede sarcina la ecograf? In functie de persoana si de performantele ecografului, celula se poate vedea doar de la 5 saptamani,
Puteti lansa intrebari despre sarcina tot pe site-ul mai sus mentionat. Sau de ce nu, puteti afla diferite raspunsuri la intrebarile voastre.

Read More...

Compatibilitati zodia Balanta cu celalalte zodii

Compatibilitati zodia Balanta cu celalalte zodii
Am mai realizat un articol cespre Compatibiltatia intre zodia Balanta si celalalte zodii. Articolul complet il gasiti pe Lumea Blondelor.
Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre potrivirile si nepotrivirile in dragoste intre Balanta si toate celalalte semne zodiacale.
Desi unii sunt sceptici in aceasta privinta, sa stiti ca de multe ori toate aceste lucruri sunt adevarate. Si daca nu te potrivesti cu vreo zodie, afla ce poti face pentru a imbunatati relatia dintre voi.

Read More...

www.sport.ro sport.ro online

www.sport.ro sport.ro online
Daca nu sunteti familiarizati cu netul, sport.ro online poate fi vizualizat pe ACEST LINK. Indiferent daca doriti sa vedeti stiri, meciuri pe sport.ro nu trebuie neaparat sa fiti in fata unui tv, pentru ca poti urmari programul preferat direct pe internet.
Tocmai adineauri am facut si eu cateva teste si cu siguranta pe sport.ro online imaginea este clara, se misca foarte repede, fara intreruperi etc. Bineinteles acum conteaza mult si ce fel de provider de internet ai. Mie imi merge foarte bine.

Read More...

Adresele de Facebook ale concurentilor Mireasa pentru fiul meu

Am facut rost de cateva adrese de Facebook ale concurentilor Mireasa pentru fiul meu. Stiu ca multa lume cauta si adresa lui Robert de Facebook. Eu iti las un link spre un blog unde gasesti adrese de Facebook ale concurentilor Mpfm, dar si cele ale fostilor concurenti Nora pentru mama, incepand de la editia 1 pana la editia 5.
Dintre concurentii Mireasa pentru fiul meu, am urmatoarele adrese: Victor, Andrada, Loredana, Alexandra, Robert, Irina, Andreea, Edina, Dragos, Catalin, Diana etc.
Puteti gasi adresele AICI.

Read More...

________________________________