Ce inseamna bolile si autovindecarea

Ce inseamna bolile si autovindecarea
Sau un mic dictionar al bolilor. S-ar spune ca unele boli ar fi provocate de anume circumstante. Unii oameni cred in autovindecare, unii chiar declara ca au invins cancerul prin autovindecare corpului. Deci ce inseamna fiecare boala, ce stari provoaca o boala anume? Iata cateva din cele mai importante,

boli de ininma- ai dificultati in dragoste;
boli de pancreas - nu ai parte de fericire in viata ta;
boli de ficat - ai probleme cu furia;
boli de rinichi, ulcer, lesin - esti foarte temator;
boli ale organelor de reproducere - probleme de cuplu;
febra - furie
artrita – criticism excesiv, inflexibilitate; de obicei aceste persoane nu se simt iubite;
diferite tipuri de cancer – durere, re­sen­timent puternic; ura;
diabet – lipsa dragostei si a caldurii umane;
hemoroizi – frică; incapacitate de a te elibera;
indigestie – anxietate;
Mai multe pe jurnalul.ro

Read More...

Retete pentru vindecarea bolilor de stomac

Retete pentru vindecarea bolilor de stomac
Astazi am citit un articol interesant despre vindecarea bolilor de stomac. Sunt sfaturi pentru cei care au probleme cu stomacul. Articolul respectiv trateaza si subiectul alimentelor. Respectiv ce alimente sunt sanatoase si care nu sunt sanatoase pentru cei care sufera de boli ale stomacului. Aveti si cateva retete interesante.
Articolul este despre vindecarea urmatoarelor boli de stomac: reflux esofagian, helicobacter pylori, balonari etc. Unul dintre subiectele tratate este si dieta disociata drastica, pentru ca se pare ca aproape 50% din alimente produc aciditate.
Articolul il puteti citi in Formula-as.ro

Read More...

Cizme UGG online

Cizme UGG online
Ai mai jos cateva modele de cizme UGG de dama care se pot cumpara online. De la cizme UGG cu blana pe interior pana la UGG din tricot cu nasturi, in toate culorile. Stiu ca exista persoane care nu suporta cizmele UGG. Dar cizmele UGG vor fi in tendinte si in 2012, asa ca multe femei o sa le poarte. Iata de unde iti poti cumpara cizme UGG in diferite culori:

Cizme UGG online


Comenzi pe Fashionshoes.ro

Read More...

Urari de Sfantul Nicolae - mesaje de Sf. Nicolae

Urari de Sfantul NicolaeUrari de Sfantul Nicolae - mesaje de Sf. Nicolae
Ai mai jos de fapt mesaje de felicitare de Sf. Nicolae. Sunt urari cu La Multi Ani pentru Nicole, Nicolete, Nicu, Nicusor, Nicoara, Niculina etc. Sunt mesaje cu La Multi Ani pentru serbarea zilei de nume pentru cei cu numele de Nicolae. Din pacate nu am foarte multe, insa nu uita sa le trimiti pe data de 6 decembrie. Sper sa va placa si sa mai reveniti.

Nicolae,sa te bucuri de fericire si sa fii iubit de ziua ta si toata viata. La Multi ANi!

Azi e ziua ta, Sfantul Nicolae a venit. La multi ani si Fie ca Domnul sa-ti lumineze calea si sa-ti fie numai bine in viata. Sper ca de ziua ta vei fi foarte fericita si iti urez iubire pentru totdeauna

Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Cu numele sa traiesti , drag Nicolae,
Iar implinirile s-adune cu gramada, claie ,
In catalogul vietii ghinionul fie-ti tot mereu absent.

Fie ca Mosul Nicolae sa iti aduca clipele cele mai frumoase si fericite din Postul Craciunului, sa primesti cele mai frumoase cadouri si sa te bucuri alturi de cei dragi de aceste zile minunate, care anunta inceperea Sarbatorilor de Iarna. La Multi Ani!

Read More...

Mesaje, urari de Mos Nicolae

Mesaje, urari de Mos Nicolae
Ai mai jos cateva idei de urari de Mos Nicolae. Se pot considera mesaje de Mos Nicolae, statusuri de Mos Nicolae etc. Nu uita sa trimiti sms-uri cu mesaje de felicitari pentru cei care poarta numele Nicolae, Nicoleta, Nicu etc. O sa fie foarte apreciate.

De Mos Nicolae este momentul in care ceea ce ne dorim devine realitate! Daca esti sanatos, fericit, inconjurat de cei dragi, atunci Mos Nicolae a venit deja

Ziua de 6 Decembrie sa aduca tuturor romanilor multa sanatate si fericire si ca spiritul acestei zile sfinte sa nu fie uitat.

Mos Nicolae sa iti umple cizmulitele doar cu bucurii, noroc si succese!

Un gand bun de Sfantul Nicolae!!! Fie ca toate dorintele sa vi se implineasca!

Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si cu lipici la fericire.

Sa traiesti, sa infloresti, ghetutele sa-ti lustruiesti si in ghetute sa gasesti tot ce iti doresti

Read More...

Cadouri pentru fete, femei de Mos Nicolae

Cadouri pentru fete, femei de Mos NicolaeCadouri pentru fete, femei de Mos Nicolae
Iata cateva idei de cadouri pentru femei de Mos Nicolae. Sau ce ai putea sa-i cumperi unei fete de Mos Nicolae care sa-i fie pe plac? Eu iti ofer cateva sfaturi, din perspetiva unei fete. Iata ce si-ar dori o fata sa primeasca de Mos Nicolae sau care ar fi cadoul ideal pentru ea.
- un parfum
- o trusa de machiaj cu toate culorile
- o pereche de cercei de argint finuti
- o pereche de ciorapi fini cu banda
- o bratara frumoasa si eleganta
- un corset frumos din dantela
- o poseta plic
- o esarfa
- o caseta de bijuterii dar asigura-te ca este suficient de incapatoare
- topuri, maieuri,eventual va puteti inspira de pe Starshiners.ro

Read More...

Costume moderne de dama

Costume moderne de dama
Ai mai jos cateva recomandari de costume la moda pentru dame care se pot cumpara online. Sunt costume format din sacou si fusta midi, sau sacou si pantaloni. Pe link-ul pe care o sa ti-l las, poti sa gasesti costume pentru femei din lana, sacouri cu maneca trei sfert, costume din material raiat cu fusta, costume cu fusta elegante si tot felul . Sub poze o sa-ti las un link unde poti afla toate detaliile despre aceste produse si in plus, gasesti si altele.

Costume moderne de dama



Mai multe detalii si comenzi pe Amafashion.ro

Read More...

Pardesie tricotate de dama

Pardesie tricotate de dama
Daca iti place sa porti pardesie moderne tricotate, ai cateva recomandari mai jos. Nu pot sa spun paltoane tricotate, pentru ca nu se potrivesc. Ai mai jos modele de pardesie la moda din tricotaje cu nasturi, lungi pana la genunchi, in diferite culori, pentru toate gusturile.
Informatii suplimentare pe Maxine.ro
Pardesie tricotate de dama


Read More...

Sandale tip cizma online

Sandale tip cizma online
Venind iarna, mi-am indreptat atentia asupra sandalelor tip cizme. Ma refer la acele sandale decupate cu material pe glezna. Pot sa le numesc botine decupate. Am gasit modele din piele ecologica, piele intoarsa. Sunt sandale cu material care inconjoara glezna cu toc inalt, pentru club si alte evenimente speciale. O sa las un link de unde le puteti comanda.

Sandale tip cizma online




Comenzi pe Fashionshoes.ro

Read More...

Ghete cu blanita online

Ghete cu blanita online
Iti propun cateva modele de ghete cu blana in tendinte in 2011-2012. Anul acesta, nu uita sa porti ghete cu blanita interioara si exterioara, ghete cu blana si talpa ortopedica, ghete scurte imblanite moderne.
Sunt confortabile, usoare si iti vor tine de cald in aceasta iarna friguroasa. Cred ca sunt cele mai moderne modele de ghete cu blana da dama. Va las link unde le puteti comanda.

Ghete cu blanita online


Comenzi pe Fashionshoes.ro

Read More...

Paltoane scurte dama

Paltoane scurte dama
Daca cauti o serie de modele de paltoane scurte online in mai multe culori, ai cateva recomandari mai jos. In principiu nu sunt paltoane foarte scurte, ci sunt paltoane de lungime medie, insa in nici un caz peste genunchi.
O sa vedeti paltoane moderne cu nasturi mari, cu cordon in talie, cu mai multe randuri de nasturi, cu decolteu in V, cu guler inalt si cam toate modelele care se poarta in acest an. Iata si niste modele care mi-au starnit interesul.




Paltoane scurte dama

Detalii pe Starshiners.com

Read More...

Coliere de dama la moda

Coliere de dama la moda
Oricum ar fi, colierele reprezinta un simbol al feminintatii. Anul acests, poti purta coliere scurte din margele, coliere din pene, coliere elegante din perle, coliere cu ciucuri din blana. Sunt cateva idei de accesorii pe care trebuie sa le ai in garderoba ta si pe care ar fi bine sa le poti daca vrei sa fii in tendinte.



Coliere de dama la moda

Se pot vedea si comanda pe Fashionshoes.ro

Read More...

Plicuri de dama online

Plicuri de dama online
Eu obisnuiesc sa port plicuri moderne intr-un club. Alte femei prefera gentile vintage, in acest cel putin. Insa mie imi plac plicurile lucioase, plicurile care imita pielea de sarpe, plicurile cu aplicatii de pietre si tot felul de accesorii. In principiu, nu-mi incarc tinuta, dar intotdeauna vor prefera un plic elegant unei genti daca ma duc la o ocazie speciala.

Plicuri de dama online




Acestea se pot comanda pe Fashioshoes.ro. Pentru mai multe modele, derulati paginile in meniul din dreapta jos.

Read More...

Fuste cu volanase online

Fuste cu volanase online
Este cert ca fustele cu volanase sunt in tendinte. Se poarta, le vad in cluburi, evenimente etc. Daca vrei sa-ti cumperi o fusta scurta cu volane, gasesti modele online pe Starshiners. Cu ce sa porti o fusta cu volanase? O poti purta la un corset, un top mulat, un body. Orice, dar se fie mulat si nu foarte accesorizat. Pentru ca un volanas este un accesoriu suficient intr-o tinuta.

Fuste cu volanase onlinefustite cu volane


Comenzi ale acestor fuste pe Starshiners.com

Read More...

Rochii tip pulover la moda

Rochii tip pulover la moda
O sa pun aici cateva rochite pulover moderne care se pot comanda online. Stiti ca anul acesta se poarta rochiile tip pulover, scurte, cu curea pe talie eventual. Astfel, am cautat rochite scurte pulover mulate, cu aplicatii, decoltate, cu umerii goi etc.
Cum porti rochia pulover? Exista foarte multe metode. O poti purta simplu, cu o pereche de cizme cu toc si o bratara, cu colanti si cizme etc. Se pot adapta si la o tinuta casual cu o pereche de jeans.
Rochii tip pulover la modarochite scurte pulover online




Comenzi pe Starshiners.com


Read More...

________________________________