Voteaza Legea Apei

Voteaza Legea Apei
Unde poti vota legea Apei pe internet? O sa-ti las eu un link. Pentru ca trebuie sa o votezi online. Probabil ca ai vazut si tu reclama de la televizor. Pana acum, nu i-am dat mare atentie pentru ca nu mi s-a parut atat de important. Si totusi este important sa stim ce consumam. Este vorba despre introducerea introducerea conţinutului de nitraţi pe etichetele tuturor apelor minerale din Romania pentru ca pana acum, nu apar.

Astfel nivelul de nitrati din apa din comert este foarte importanta in special pentru copii si bebelusi.
In Romania, limita maxima admisa pentru nitrati este de 50 mg/l, pe cand in lume se recomanda maximum 10 mg/.
Daca vrei sa participi si sa votezi legea Apei, o poti face pe ACEST site. Din cate am inteles, este nevoie de undeva la 100.000 de semnaturi.

Read More...

Rochite cu volanase de vara

Rochite cu volanase de vara
Iti prezint mai jos cateva modele de rochii cu volanase pentru vara 2012. Rochite cu volanse pentru club, o noapte in oras si altele. Se si poarta si mie mi se pare foarte feminine. Rochite cu volanase cu umerii goi, one-shoulder si tot felul. Din materiale elastice, mulate in partea de sus si cu volanse in partea de jos si altele. Acum, daca vrei sa le comanzi, o poti face pe Starshiners.com.

Rochite cu volanase de varaRochite cu volanase

rochii volanase 2012


Comenzi la Starshiners.com

Read More...

Vladimir Draghia si Augusta Lazarov relatie

Vladimir Draghia si Augusta Lazarov relatie?
Am aflat de dimineata ca Vladimir Draghia a fost dat afara din emisiunea Burlacul. Unul dintre motive, potrivit Cancan, ar fi faptul ca are o relatie cu Augusta Lazarov, dar nu pot sa stiu sigur acest lucru. Vladimir Draghia va fi invitat la Acces Direct azi de la ora 17:00 si va face dezvaluiri in direct. Vom afla si noi motivul pentru care Vladimir Draghia a fost dat afara din emisiunea Burlacul. Printre altele, potrivit si alor ziare, Vladimir Draghia ar fi avut un comportament dificil cu cei care lucrau la emisiune.
Se pare ca deja se cauta noi pretendenti pentru Burlacul. Liviu Varciu a refuzat din start. Un alt posibil Burlac ar fi Irinel Columbeanu, dar nu cred ca va accepta. O sa aflam motivele in Acces Direct de la 17:00 unde sunt invitati Vladimir Draghia si Catalin Botezatu.

Read More...

Camasi mulate online

Camasi mulate online
Ai mai jos cateva modele de camasi mulate in tendinte in 2012. Astfel, vorbim aici de camasi colorate, camasi mulate elegante, camasi cu fundite, camasi in carouri moderne pentru 2012 dar si altele. O intrega colectie de camasi la moda pentru 2012 care se pot comanda online. Camasi cu fundite, camasi cu volanase, acestea sunt preferatele mele pentru acest an, aceasta primavara si vara.

Camasi mulate onlinecamasi dama 2012




Daca ti-a placut una, comanda-o pe Starshiners.com

Read More...

Hannover – Atletico Madrid 5 aprilie 2012

Hannover – Atletico Madrid 5 aprilie 2012
In aceasta seara are loc meciul Hannover – Atletico Madrid incepand cu ora 22:05. Nu se difuzeaza la TV, mor de nervi. Asta pentru ca doresc sa vad cum se vor descurca Atletico Madrid, pentru ca in tur au batut 2-1 si sunt curioasa ce vor face acum. Meciul din retur este programat sa incepa joi 05.04.2012 de la ora 22:05.

Speram ca Athletico Madrido sa obtina victoria, insa raman destul de rezervat, mai ales ca joaca in deplasare. Presiunile vor fi mari, insa se poate intampla orice. Mai ales ca sunt sferturile de finala din Europa League. O sa revin cu scorul final la meciul Hannover – Atletico Madrid . Asta in cazul in care nu ma voi enerva groaznic.

Read More...

Sandale de vara 2012

Sandale de vara 2012
Pentru cele interesate de sandale pentru vara online pentru vara 2012. Am cateva recomandari. Este vorba de site-ul depurtat.ro. Gasesti sandale inalte, sandale colorate, sandale cu bareta pe glezna colorate, sandale cu imprimeuri florale, sandale cu talpa ortopedica si bareta, sandale cu toc gros si colorate si multe altele. Este clar, anul acesta este anul sandalelor inalte. Se pot comanda online, preturi incepand de la 100 de lei, deci este bine.
Sandale de vara 2012sandale tendinte 2012




Aceste sandale se pot comanda pe depurtat.ro


Read More...

Rochii scurte mulate

Rochii scurte mulate pentru 2012. Se apropie vara cu pasi repezi. Daca vrei cateva modele de rochite mulate colorate, cu imprimeuri florale, starshiners.com este raspunsul tau. Pentru ca aici ai modele de rochite in tendinte in 2012, rochii scurte in culori puternice. Poti sa comanzi rochiile direct de pe starshiners.com.

rochii colorateRochii scurte mulate




Comenzi pe Starshiners.com

Read More...

Chelsea - Benfica live pe TVR 1

Chelsea - Benfica live pe TVR 1
Nu pierdeti azi meciul Chelsea - Benfica difuzat in direct pe canalul TVR 1 de la ora 21:40. Meciul este im returul sferturilor de finala. Vad ca foarte multa lume face pronosticuri pentru meciul Chelsea - Benfica. Toata lumea crede ca Chelsea va bate azi pe stadionul propriu, , mai ales ca Di Matteo isi doreste sa castige acest meci. Si totusi, eu sunt destul de rezervat. Se poate intampla orice, inclusiv sa se termine 1-1 sau X.
Pentru cei care nu stiu unde se transmite meciul Chelsea - Benfica , reamintesc ca este vorba despre TVR 1. De abia am gasit si eu ultima data meciurile, mai ales ca nu sunt acasa. Cu siguranta in seara asta, nu voi pierde acest meci. Nu o sa spun aici motivele pentru care ma voi uita la el.


Read More...

Magazinul Leonardo online

Magazinul Leonardo online
Daca vrei sa cumperi incaltaminte Leonardo online, le-am gasit magazinul virtual. Cred ca am mai cautat incaltaminte online de la Leonardo, dar cred ca atunci nu aveau deschis site-ul. De curand,am observat ca si-au deschis site-ul virtual unde gasesti pantofi,sandale ieftine Leonardo si altele. Problema este ca nu am vazut unde sau daca se pot comanda online.

La mine nu este problema. Avem deschise cel putin 4 magazine Leonardo. Magazine Leonardo in special in marile mall-uri. Dar pana ajungi in magazin, vezi ce pantofi, sandale, balerini au in colectie si cat costa. In plus, au oferta la Leonardo. La articole cu bulina, ai ofera de 1+1 1/2 gratis sau 2+1 gratis. Eventual poti merge cu o prietena si iesi mai ieftini. Incaltamintea Leonardo este destul de ieftina, si eu obisnuiesc sa cumpar de la ei. Mai multe, catalogul Leonardo AICI.

Read More...

________________________________