Cat mai tine canicula in 2012

Cat mai tine canicula in 2012 
Se pare ca cel putin in luna iulie nu vom scapa de canicula. Vom avea temperaturi de peste 30 de grade si in august, insa luna aceasta este cel mai rau pentru ca va fi foarte cald si noaptea.

Daca vorbim de saptamana asta, avem cod portocaliu de canicula pana vineri. Daca credeti ca azi e foarte cald, miercuri, joi si vineri va fi mult mai rau. Judetele aflate sub cod portocaliu sunt Satu Mare, Bihor, Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras-Severin, Mehedinti si Dolj. 

Temperaturile maxime vor atinge frecvent 37-38 de grade si, izolat 39, de grade, in special miercuri, joi si vineri.

Read More...

Vremea in august 2012 - progoza meteo august 2012

Vremea in august 2012 - progoza meteo august 2012
Daca mergi la mare si in vacanta, afla cum va fi vremea in luna august a acestui an. Si luna august va fi la fel de calduroasa, la fel ca luna iulie 2012. Dar exista o mica diferenta. Daca in luna iulie 2012, temperaturile pe timpul noptii nu vor scadea sub 20 de grade, in luna august se mai schimba lucrurile. Iata mai exact despre ce este vorba
Luna august din 2012 va fi una greu de suportat din punct de vedere termic si va fi o luna foarte calduroasa.. Astfel,in zilele cele mai calduroase temperaturile maxime pot depasi chiar si 35 de grade Celsius. Aici avem si diferenta. Pot exista nopti reci in care temperaturile minime pot cobori sub 10 grade Celsius in zonele depresionare din centrul si nordul tarii.

Read More...

Pantaloni scurti la moda 2012

Pantaloni scurti la moda 2012
Daca doresti sa-ti comanzi o pereche de pantaloni scurti, sexy, colorati o poti face pe Starshiners.com. Aici gasesti mai multe modele de pantaloni moderni pentru 2012. Pantaloni scurti din blugi, cu taieturi, simpli, colorati, cu aplicatii si tot felul .  Eu am ales cateva modele de pantaloni scurti cu talie joasa pentru 2012. Dar gasiti si pantaloni cu talie inalta. Iata ce va recomand:









Mai multe detalii pe Starshiners.com

Read More...

________________________________