Cele mai frumoase vedete blonde din Romania

Desi sunt subiect de bancuri,blondele te fac sa intorci capul dupa ele.Pentru ca sunt sexy,frumoase,intr-un cuvant sunt blonde. Haideti sa vedem care sunt cele mai frumoase vedete blonde din Romania.

vedeta din Romania


In opiniea mea cea frumoasa vedeta blonda din Romania este Alexandra Dinu,fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, a devenit din ce în ce mai cunoscută în Italia, motiv pentru care macaronarii o consideră deja una de-a lor.O ajută tinereţea, chipul angelic, dar şi accentul, motiv pentru care nu a jucat până acum nici un rol de italiancă get-beget. Are la activ nouă apariţii în filme şi seriale tv, însă este convinsă că acesta e doar începtul.

vedeta andreea banica

A doua pe lista mea este Andreea Banica,o cantareata apreciata.Si-a incercat talentul si ca actrita, jucand in serialul Pro TV Meseriasii, in 2005 vreme de 2 sezoane. Programul de filmari extrem de epuizant, impreuna cu lista lunga de concerte au facut-o sa renunte o vreme la televiziune.Totodata a pozat si in Playboy.






frumoasa loredana
Loredana Groza nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare.La fel de frumoasa si faimoasa de atatia ani.Cea mai în vârstă cântăreaţă din showbiz-ul românesc este totodata şi cea mai scumpă.








cristina rus vedeta
Cristian Rus,fosta colega de trupa a Andreei Banica.Cristina Rus, desi cunoscuta mai mult ca si cantareata are totusi la activ patru ani de actorie fiind aleasa de catre Sergiu Nicolaescu sa joace rolul amantei lui Goldberg in filmul « Supravietuitorul>.





blonda frumoasa


Fosta consilier prezidential,Elena Udrea este in prezent secretarul executiv al PD-L.Este o blonda foarte frumoasa, inteligenta, ambitioasa, luptatoare si care a reusit intr-un timp foarte scurt o ascensiune politica fulgeratoare.
.




Acestea sunt cele mai sexy vedete blonde din Romania in opinia mea.

Read More...

________________________________