Stelian Fulga vindeca miraculos


stelian fulga terapeut vindecari
Despre Stelian Fulga multe se vehiculeaza pe internet. Unii spun ca doctorul terapeut Stelian Fulga vindeca miraculos, altii ca este un escroc. El spune ca singur s-a vindecat de ciroza in ultimul stadiu. Mai exact tratamentele miraculoase ale lui Stelian Fulga se bazeaza pe detoxifierea organismului.Tratamentele lui se bazeaza pe metoda bio-energo-terapie. Stelian Fulga este convins ca toate bolile apar din cauza unor probleme digestive si a puritatii sangelui.. Atunci este esential sa se faca o detoxifiere a orgasimului si eliminare a toxinelor. Medicamentul miraculos al doctorului Stelian Fulga este un extract din Arborele de Camerun, un puternic laxativ , ulei din seminte de in, pentru protejarea mucoasei intestinale si regenerea celulei hepatice si ulei din seminte de struguri, pentru drenarea bilei, rinichilor si ficatului. Stelian Fulga declara ca prin acest tratament miraculos vindeca intr-o singura zi constipatia, durerile de cap, problemele digestive si problemele biliare. Stelian Fulga mai spune ca poate vindeca orice fel de boala, toate tipurile de cancer, infara de cel de oase si psorazis. Daca v-a starnit interesul acest articol, contactati-l pe acest doctor. Din pacate nu am numarul de telefon al lui Stelian Fulga. Insa ganditi-va bine inainte sa apelati la el, deoarece unele persoane spun despre el ca este doar un escroc care ne mananca banii. Multa sanatate si nu va pierdeti speranta.





Share pe Facebook


Articole similare:




3 comments:

Unknown spunea...

am auzit si am citit despre Dr.Fulga.nu gasesc un nr.de telefon unde as putea sa vb cu el.chiar as avea nevoie .

Anonim spunea...

as dori sa vorbesc cu doctorul stelian FULGA

Anonim spunea...

După părerea mea e un mare escroc!
În primul rând te aşteaptă cu bustul gol si desculţ la un picior.(vorbesc serios).
Cere 100 ron /consultaţie si nu îţi face nimic decât ca te masează puţin si te întreabă dacă simţi căldură.(unei cunoştinţe s-a zis:"du-te afară ca tu mă minţi ca nu simţi căldură, deci pe lângă ca plăteşti mai eşti făcut si mincinos)
Tratamentul cel mai ieftin este de 300 ron, iar pe sticluţă nu scrie ce ingrediente conţine tinctura.(o femeie se plângea ca a lăsat la el 700ron)
La tăiatul sub limbă care costă 50ron, aşa zisa asistentă îţi oferă o vată înfăşurată în hârtie igienică de aia roz ieftină(deloc igienic sau steril). din banii pentru un singur tratament ar putea să cumpere măcar batiste sterile, nu să dea oamenilor hârtie igienică.
Tratamentul se face în grup de 4 persoane(vă daţi seama cât e de personalizat)
Când am sunat pentru programare mi s-a spus ca sunt deja înscrise 70 persoane si cu greu mai are loc, dar totuşi mă primeşte si pe mine, când am mers la el am văzut ca au fost cu mult mai puţine persoane(minciună pentru a creşte credibilitatea)

________________________________