Cele mai frumoase plaje din Turcia


Va planuiti deja vacanta de vara si nu stiti unde sa o petreceti? Va recomand Turcia. Tocmai am citit niste articole si am ramas placuta impresionata de plajele din Turcia. Nu ma gandeam ca in Turcia pot exista asemenea locuri de vis. Cele mai frumoase plaje din Turcia sunt Patara, Oludeniz, Olimpos si Side. Sa va spun cateva cuvinte despre fiecare:

plaje frumoase turcia patara
Cea mai buna plaja din Turcia este plaja Patara. Plaja Patara se afla la malul marii Mediteranene si este mai mare plaja din Turcia, masurand 18 kilometri. Plaja Patara este preferata si de cei care
fac surfing, din cauza vantului puternic care bate in acesta zona, aflata la 75 de kilometri Fethiye.



plaje frumoase turcia olundeniz
Plaja Oludeniz sau Laguna albastra este situata si mai aproape de Fethiye, mai exact la 8 kilometri. Este o plaja foarte aglomerata, aici venind foarte multi turisti in fiecare an pentru ca aici pe langa scufundari si surfing, se poat da si cu parapanta. Pe mine,Oludeniz m-a vrajit, asa ca probabil la vara acolo imi voi petrece vacanta.




plaje frumoase turcia olimpos
Plaja Olimpos este putin mai speciala pentru ca este foarte mica si este o zona inconjurata de o padure de pini. Aici se gasesc si ruinele unor templuri pe care le puteti vizita. Daca sunteti o persoana careia nu-i place aglomeratia, plaja Olimpos este locul potrivit pentru voi. Aici o sa va bucurati de apa si de aer curat fara a va deranja cineva.



plaje frumoase turcia side
Plaja Side este situata la 65 de kilometri de orasul Antalya. Aici exista plaje superbe cu nisip alb si foarte multi turisti. Tot aici exista ruine din vremea romanilor pe care le puteti vizita.




Asa ca nu mai stati pe ganduri, petreceti un sejur in Turcia pentru ca merita.






Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________