Mesaje urari La Multi Ani Nicolae Nicu Nicoleta


Mesaje urari La Multi Ani Nicolae Nicu NicoletaMesaje urari La Multi Ani Nicolae Nicu Nicoleta si tuturor care au nume derivate de la acesta. Sf. Nicolae este o sarbatoare important, astfel incat probabil ca multi vor trimite mesaje cu La Multi Ani Nicolae Nicoleta. Eu vreau sa-i ajut, prezentandu-le cateva exemple. Iata mesaje, urari frumoase pentru Nicolae, Nicoleta:

  • La multi ani, Nicolae/Nicu/Nicoleta… in viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fii SANATOS

  • Un trandafir o floare si-o raza de soare sa-ti lumineze inima in aceasta zi deosebita. LA MULTI ANI, Nicolae/Nicoleta!

  • Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite. La Multi Ani Nicoleta

  • Desi azi de Sfantul Nicolae ai primit multe mesaje cu urari care mai de care tot al meu e cel mai tare pentru ca in aceasta lume gri esti singura pata de culoare, in aceasta iarna grea esti singura raza de soare, pe campia vietii mele esti cea mai frumoasa floare. La Multi Ani Nicolae!

  • La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

  • De ziua numelui tau, de Sfantul Nicolae, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui, mai putin una - sa ai si pentru Craciun!






Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________