Metode de indepartare a tatuajelor permanente


metode indepartare tatuaje permanenteHai sa vedem metode de indepartare a tatuajelor permanente. Daca vreti sa scapati de ele, va spun eu ce metode de indepartare a tatuajelor exista. Daca v-ati facut un tatuaj permament si nu stiti cum sa scapati de el, va spune eu. Unele persoane isi fac un tatuaj in graba, fara a se gandi ce vor face daca vor sa-l indeparteze. O metoda mai ieftina ar fi sa-ti bati un alt tatuaj permanent facut cu tus de culoare pielii peste cel vechi. Insa mare grija, acest tatuaj trebuie facut neaparat de un profesionist, si oricum veti ramane cu o cicatrice. Alte metode de indepartare a tatuajelor permanente sunt:

-excizia chirurgicala : prin excizie chirurgicala se indeparteaza pielea din jurul tatuajului si tatuajul, prin aceasta interventie va ramane o cicatrice

- indepartarea cu laser - nu se realizeaza intr-o singura sedinta si in urma acestei interventii veti ramane cu o plaga arsa care se va vindeca in 3 pana la 6 saptamani.Prin aceasta interventie particolele de tus sunt sunt distruse.

-indepartara prin lumina intens pulsatila (IPL)- aceasta metoda bazeaza pe emiterea unui fascicol de lumina intens pulsatil) si care patrunde in profunzimea pielli, curatand tatuajul.

Alte metode: dermabrazia, sandabrazia,vaporizarea
Partea urata a indepartarii tatuajelor permanente este ca vor lasa cicatrici mai mult sau mai putin vizibile si costa destul de mult. Mai bine sa va ganditi de 2 ori inainte de a va face un tatuaj permanent. Mai bine va realizati unul semipermanent.






Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________