Horoscop Carpicorn 2010 - Horoscopul zodiei Capricorn 2010


Horoscop Scorpion 2010 Care este horoscopul zodiei Capricorn in 2010? Am aruncat si eu o privire pe horoscopul Capricorn in 2010 pentru ca eram curioasa. Daca esti in zodia Capricorn, vezi ce te asteapta in noul an. Iata mai jos horoscopul Capricornului in noul an, 2010:


Horoscop Bani Capricon 2010: Ai mare grija de banii tai, mai ales pana in vara. Nu te aventura sa cumperi masini sau electrocasnice, pentru ca nu va fi cea mai buna alegere. Nu te arunca sa cheltuiesti banii pe diverse, ci mai degraba, cauta sa-i economisti. Altfel, risti sa te confrunti cu o criza.

Horoscop Dragoste Capricorn 2010: In cuplu, lucrurile merg foarte bine. Mai ales in vara, cand toate sentimentele se vor consolida. Si se va consolida si relatia de cuplu. Daca insa nu aveti un cuplu sau sunteti timizi, anul 2010 nu o sa va aduca nimic spectaculos.

Horoscop Cariera Capricon 2010: Daca esti foarte interesat de cariera ta, trebuie sa fii atent mai ales in toamna. Pentru ca exista posibilitatea ca sa-ti schimba directia in cariera si sa iei niste hotarari foarte importante.

Horoscop Sanatate Capricorn 2010: Probleme mari de sanatate nu vor fi in 2010. Daca fumezi, ar fi bine sa te lasi, sa iesi cat mai mult la aer liber si sa faci multa miscare.

 Horoscopul zodiei Capricorn 2010











Acesta a fost horoscopul zodiei Capricorn in 2010
Sursa. Acvaria.com

Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________