Ce este dezvoltarea resurselor umane din perspectiva invatarii pe parcursul intregii vietii?


dezvoltarea resurselor umaneHai sa vedem ce este dezvoltarea resurselor umane din perspectiva invatarii pe parcursul intregii vietii? Un HR imi vorbise despre dezvoltarea profesionala pe parcursul intregii vietii. Adica, atat cat muncim, ne perfectionam mereu si ne dezvoltam cunostiintele mai bine zis.
Cum mi-a explicat managerul Hr-ul respectiv notiunea de dezvoltare a resurselor umane. Dezvoltarea resurselor umane reprezinta acumularea permanenta de cunostiinte si competente necesare unei profesii.
Dezvoltarea Resurselor Umane se poate defini si ca totalitatea actiunilor care sprijina indivizii de toate varstele sa dobandeasca si sa-si dezvolte cunostintele, deprinderile şi competentele necesare pentru a satisface nevoile in continua schimbare de dezvoltare personala, economica si sociala.Dupa cum observati, nevoile in munca sunt in permanenta schimbare. De aici si necesitatea dezvoltarii resurselor umane pe perioada intregii vietii. Vrei sa fii printre cei mai buni la locul de munca?Trebuie sa-ti dezvolti cunostiintele mereu.

Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________