Pesti - Horoscop luna octombrie 2010 pesti


Horoscop luna octombrie 2010 pestiMic horoscop luna octombrie 2011 pesti. Este vorba despre horoscopul lunii octombrie 2010 pentru zodia pesti. Sau mai exact ce ne pregatesc astrele in luna octombrie 2010 pentru cei nascuti in aceasta zodie.
Eram curioasa deoarece voiam sa vad cum ce i pregatesc astrele prietenului meu in octombrie 2010 si la ce suprize placute sau neplacute sa se astepte.

Horoscop octombrie 2010 pesti CARIERA

Pestii sunt in forma maxima cand vine vorba de cariera. Pestii vor obtine realizari importante, insa aveti grija mai ales in partea a doua a lunii octombrie pentru ca o sa aveti parte de conflicte cu diversi colegi sau parteneri. Pot aparea si schimbari pe plan profesional.

Horoscop octombrie 2010 pesti DRAGOSTE
In prima parte a lunii, puteti sa va certati foarte des cu iubitul sau iubita. Vestile proaste nu se opresc aici, deoarece in a doua parte situatia se va inrautati.


Horoscop octombrie 2010 pesti SANATATE
Pestii vor avea probleme in special cu articulatiile. Alte probleme mari de sanatate nu exista.
Sanatate: Sunteti predispusi la probleme cu ligamentele si articulatiile, fapt generat de prezenta lui Neptun in casa a 12-a. Nu vor fi evenimente deosebite asa ca puteti sta linistiti.

Horoscop octombrie 2010 pesti BANI
In luna octombrie 2010, pot aparea probleme financiare. Si schimbari majore nici nu o sa apara.





Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________