Vopsea de par cu Henna - cum sa te vopsesti cu Henna


Vopsea de par cu HennaVopsea de par cu Henna - cum sa te vopsesti cu Henna
Daca nu stiii cum sa te vopsesti cu Henna, te ajut eu. Mama foloseste vopseaua de par cu Henna de foarte multi ani si are un par sanatos. Din pacate, nu ma pot vopsi cu Henna fiindca sunt blonda.
De ce ai nevoie pentru a te vopsi cu henna? 100-500 grame pudra de henna(in functie de lungimea parului); suc de lamaie;manusi de plastic;un bol;o punga pentru a acoperi capul.
Inainte de a incepe sa te vopsesti cu henna: imbraca un tricou mai vechi. Aplica orice fel de crema pe langa linia parului pentru a nu te pata pe fata.
Ia un bol de plastic si amesteca pudra de henna cu suc de lamaie pana obtii o crema gen iaur. Acoopera bolul cu o folie de plastic si lasa sa stea asa cateva ore pentru a obtine o culoare durabila.
Daca vrei sa te vopsesti cu Henna, ar fi bine ca parul sa fie proaspat spalat. Imparte parul in mai multe sectiuni. Incepe sa te vospesti de jos spre frunte. Dupa ce ai aplicat henna, piaptana parul astfel incat sa fii sigura ca parul a fost acoperit in totalitate.
Acopera capul cu o punga. Cat timp stai cu vopseaua Henna?Daca ai parul inchis, lasa henna pe par aproximativ 2-3 ore. Daca ai parul deschis, e preferabil sa o lasi in par de la 5-8 ore.
Spala apoi parul cu apa calduta si sampon. Evita apa fierbinte.


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________