Informatii utile despre sarcina


sarcinaProbabil vrei sa afli toate informatiile utile despre sarcina. Fie ca urmeaza sa ai un bebe sau doar te gandesti la asta, e bine sa fii la curent cu toate informatiile si sfaturile specialistilor legate de sarcina.

Astfel, cele mai comune intrebari dar si raspunsurile la ele, le-am gasit pe www.qbebe.ro, un site dedicat viitoarelor sau actualelor mamici.
Pe site-ul mai sus mentionat poti afla totul despre testele de sarcina, schimbarile organismului in timpul sarcinii, semnele unei viitoare sarcini, alimentatie si sport in timpul sarcinii, vitaminele prenatale, evolutia sarcinii de la luna la luna.
Consider ca aceste informatii sunt cele mai importante pentru viitoarele mamici.

Un subiect destul de interesant mi se par cel al greturilor. Cand greturile devin anormale in timpul sarcinii? Se pare ca in momentul in care : observi sange in voma;vomiti de 2 sau 3 ori pe zi; slabesti tot mai mult; esti deshidratata, ar trebui sa mergi sa consulti un medic. De asemeni, starile de greata cat si frecventa lor difera de multe ori pentru fiecare femeie in parte, insa pentru cele mai multe, greturile incep inca din prima luna si tin pana intr-a treia luna de sarcina.

O intrebare destul de interesanta? La cat timp de la concepere, se vede sarcina la ecograf? In functie de persoana si de performantele ecografului, celula se poate vedea doar de la 5 saptamani,
Puteti lansa intrebari despre sarcina tot pe site-ul mai sus mentionat. Sau de ce nu, puteti afla diferite raspunsuri la intrebarile voastre.


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________