Urari de Sfantul Nicolae - mesaje de Sf. Nicolae


Urari de Sfantul NicolaeUrari de Sfantul Nicolae - mesaje de Sf. Nicolae
Ai mai jos de fapt mesaje de felicitare de Sf. Nicolae. Sunt urari cu La Multi Ani pentru Nicole, Nicolete, Nicu, Nicusor, Nicoara, Niculina etc. Sunt mesaje cu La Multi Ani pentru serbarea zilei de nume pentru cei cu numele de Nicolae. Din pacate nu am foarte multe, insa nu uita sa le trimiti pe data de 6 decembrie. Sper sa va placa si sa mai reveniti.

Nicolae,sa te bucuri de fericire si sa fii iubit de ziua ta si toata viata. La Multi ANi!

Azi e ziua ta, Sfantul Nicolae a venit. La multi ani si Fie ca Domnul sa-ti lumineze calea si sa-ti fie numai bine in viata. Sper ca de ziua ta vei fi foarte fericita si iti urez iubire pentru totdeauna

Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

De Sf. Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Cu numele sa traiesti , drag Nicolae,
Iar implinirile s-adune cu gramada, claie ,
In catalogul vietii ghinionul fie-ti tot mereu absent.

Fie ca Mosul Nicolae sa iti aduca clipele cele mai frumoase si fericite din Postul Craciunului, sa primesti cele mai frumoase cadouri si sa te bucuri alturi de cei dragi de aceste zile minunate, care anunta inceperea Sarbatorilor de Iarna. La Multi Ani!


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________