Rigevidon prospect, indicatii

rigevidon prospectRigevidon prospect, indicatii
Iata un mic prospect al anticonceptionalului Rigevidon. Si cateva indicatii si efecte adverse ale Rigevidon asupra organismului. Rigevidon costa in jur de 8 lei in farmacii.

Indicatii Rigevidon . Rigevidon este un anticonceptional oral, cu efect terapeutic in durerile specifice ciclului, dismenoree si tulburari de sangerare. Este un anticonceptional cu doua componente, cu aplicare orala, actionând prin inhibarea ovulatiei.
Reactii adverse Rigevudon. Pot aparea tensiune la sani (am patit-o), simptome gastro-intestinale, cefalee, oboseala
Mod de administrare Rigevidon. Atentie, este foarte important sa respectati modul de administrare deoarece in caz contrar, acest medicament isi poate pierde efectul.
Prima pastila de Rigevidon se ia in a 5-a zi dupa inceperea ciclului si se ia 1 comprimat pe zi, timp de 21 de zile, de fiecare data la aceeasi ora a zilei, daca e posibil seara. Apoi se intrerupe administrarea timp de 7 zile. In aceasta saptamâna apare o hemoragie asemanatoare menstruatiei curente. Independent de existenta si durata acestei hemoragii, dupa intreruperea de 7 zile, in ziua urmatoare se reincepe o cura de 21 de zile.
Contraindicatii Rigevidon. Acest medicament este contraindicat daca suferiti de : varice, epilepsie, diabet, afectiuni psihice, mastopatie, icter, colecistita, stari post- hepatita.
Interactiunea Rigevidon cu alte medicamente. Unele medicamente luate concomitent cu acest anticonceptional pot reduce sau anula efectul lor. Si este vorba despre medicamentele inducatoare enzimatice( derivati de fenobarbital, antibioticele, rifampicina, derivati de pirazolona si sulfonamide.

Read More...

Prospect, indicatii Ginkoprim

prospect ginkoprimProspect, indicatii Ginkoprim
O sa vedem prospectul Ginkoprim precum si indicatiile lui. La ce este bun medicamentul naturist Ginkprim, dar si cat costa Ginkoprim. O cutie de Ginkoprim costa in jur de 28 de lei.
Ginkprim este compus din gingko biloba si magneziu.

Indicatii Ginkoprim: Substantele active din gingko biloba actioneaza pozitiv asupra circulatiei sangelui si vaselor de sange, contribuind la cresterea fluxului de sange spre creier si extermitati. Astfel se imbunatateste activitatea creierului si se creste randamentul intelectual.
Ginko biloba are si proprietati antioxidante asupra organismului.
Magneziul din Ginkprim are asigura buna functionare a celulor sistemului nervos si muscular, dar si asupra aparatului cardiovascular.

Mode de administrare Ginkoprim
Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, inainte de masa principala.

Read More...

Tunsori bob chic in 2011

Tunsori bob chic in 2011
Iata cateva poze cu tunsori bob pentru 2011 feminine. Se poarta tunsorile bob chic, cu breton drept sau intr-o parte si chiar tunsorile bob retro. Personal imi plac, dar nu as mai renunta la parul meu lung.
Asa ca puteti purta linistite tunsori bob in 2011 fiindca inca se poarta. Doar ca sunt un pic mai diferite fata de cele de anul trecut.

tunsori bob chic 2011tunsori bob 2011






Read More...

romtelecom.ro - Romtelecom internet clicknet

romtelecom internetromtelecom.ro - Romtelecom internet clicknet
Vrei mai multe detalii despre abonamentul Romtelecom Clicknet. O poti face pe site-ul http://www.romtelecom.ro/personal/internet/. O sa vezi ce preturi au abonamentele Clicknet de la Romtelecom, ce viteze dar si ce promotii au.
Personal, la tzara, am primul abonament Clicknet de la Romtelecom. E destul de stabil, pica foarte rar, de viteza nu sunt prea multumita, dar avand in vedere ca platesc doar vreo 30 de lei abonamentul, este oke. Romtelecom au mai nou tot felul de oferte si discount-uri daca esti abonat nou la Clicknet, dar fac aceste oferte si pentru clientii vechi. Cel putin asta a fost si in cazul meu. Am un abonament ieftin la Clicknet tocmai pentru ca sunt un client vechi si fidel. Mai multe detalii pe Romtelecom.ro


Read More...

Poze pentru desktop Paste

Poze pentru desktop Paste
Iata cateva din pozele pentru desktop de Paste pe care le folosesc. Sau ma rog wallpapere frumoase de Paste pentru desktop. Poze cu iepurasi de Paste, poze cu oua de Paste pentru desktop etc. Acestea sunt cele mai frumoase si cele mai animate imagini pe care le am si pe care le folosesc.
Iata ce poze pentru desktop de Paste iti recomand:

poze desktop pastepoze pasti desktop




Read More...

Felicitari muzicale, religioase de Paste

felicitari muzicale pasteFelicitari muzicale, religioase de Paste
Am gasit cele mai frumoase felicitari muzicale de Paste. Sunt felicitari religioase, colorate cu texte de Paste, din pacate in engleza. Le puteti gasi pe ACEST link. Puteti sa trimite-ti felicitarile de Paste direct de pe site daca apasati pe Send This Card.
Am vazut ca felicitarile muzicale de Paste sau alte evenimente sunt la mare cautare. Si de aceea voiam sa va recomand site-ul de mai sus. Sunt printre cele mai frumoase felicitari de Paste de pe Net.

Read More...

Episoade din Robotzi - www.creativemonkeyz.com

robotziEpisoade din Robotzi - www.creativemonkeyz.com
Puteti urmari episoade din Robotzi pe www.creativemonkeyz.com. Aici gasesti toate episoadele din Robotzi, in meniul din stanga sectiunea Robotzi. Spun asta, pentru ca ei s-au mutat definitiv de pe Youtube, pentru se reuploadau episoadele.
Doresc sa le recomand celor proaspat intorsi in tara sa urmareasca Serialul Robotzi si toate episoadele pe site-ul creativemonkeyz.com
Degeaba i cautati pe Youtube, s-au mutat. Si chiar se merita sa le urmariti!

Read More...

Brosura Avon - www.avoncosmetics.ro

brosura avonBrosura Avon - www.avoncosmetics.ro
Poti consulta brosura Avon pe www.avoncosmetic.ro. Brosura sau catalogul Avon este disponibil pe www.avoncosmetics.ro in partea din dreapta site-ului, chiar in prima casuta.
Este brosura Avon actualizat la zi cu oferele Avon pentru perioada curenta. Inca nu mi-am comandat direct de pe site, dar eu mai reusesc sa cumpar de la cineva, insa nu am un reprezentant stabil la care apelez. Desi cumpar de foarte mult timp produse Avon, de care personal sunt foarte multumita, inca consult brosura Avon online si imi comand singura sau caut pe la personele care vand in magazine aceste produse.
Astfel, pentru consulatarea brosurii cu cele mai noi produse Avon, intra pe Avoncosmetics.ro

Read More...

Catalogul Billa online

catalog billa onlineCatalogul Billa online
Poti gasi ofertele din catalogul Billa AICI. Aveam si eu nevoie de catalogul Billa cu promotiile si ofertele deoarece am de gand sa trec pe la ei zilele astea fiindca am nevoie de ceva.
Pentru a vedea catalogul Billa, cred aveti nevoie de Adobe Reader sau Flash Player. Ofertele din Billa la care ma uit acum sunt valabile pana in 6 aprilie. Dar mereu pun ofertele curente. Asa ca daca si tie ti se fura din cutia postala catalogul si brosura Billa (probabil pentru a impacheta pranzul pentru serviciu), cel mai simplu mod de a consulta catalogul este sa-l urmaresti pe internet. Eu ti-am lasat un link chiar in prima propozitie din acest articol.


Read More...

Catalog Takko online

Catalog Takko online
Daca vrei sa consulti catalogul magazinului Takko online, click AICI. Aici vezi ofertele Takko ale lunii. De obicei noi primim pliante in posta, insa eu sunt obisnuita sa vad catalogul Takko pe net deoarece mi-e destul de usor. Si de obicei,fac cumparaturi la ei cand au oferte bune.
Apropo, ca sa derulati paginile catalogului Takko, aveti o sageata jos in centru. Greu am vazut-o si eu la inceput, dar cu timpul o sa va fie usor. Chiar acum in catalogul de vara Takko am vazut niste pantaloni superbi gen turul lasat, din bumbac pentru femei, la un pret de 39 de lei. Si niste sarafane superbe. Sunt relativ destul de mici preturile de la Takko astfel incat le recomand cu caldura.

Read More...

________________________________