www.coolgirl.ro - revista Cool Girl online

www.coolgirl.ro - revista Cool Girl online
Daca cauti revista CoolGirl online, o gasesti pe www.coolgirl.ro. Doresc sa o recomand deoarece cred ca este una dintre cele mai citite si cele mai bune reviste pentru adolescenti si nu numai de pe internet.
In revista CoolGirl gasesti sfaturi despre moda, sfaturi despre frumusete, sectiune pentru fete, sectiune pentru baieti, dar si ultimele noutati despre vedete. CoolGirl este revista potrivita daca vrei sa mai alungi plictiseala, vrei un sfat sau vrei sa-ti faci prieteni noi pentru ca este si o sectiune de forum.

Read More...

Bronzare solar in Bucuresti

Bronzare solar in Bucuresti
Vorbim despre bronzare solar. De fapt voiam sa va recomand un salon modern in Bucuresti, atat pentru bronzare de solar cat si pentru bronzare organica. Salon de bronzare Bucuresti gasiti la Tan Tastic Studiu. Desi stiu ca multi spun ca solarul nu este foarte sanatos, nu am avut probleme pana acum. Eu prefer solarul deoarece imi ia putin timp si am o piele bronzata. Alternativa bronzului de solar este bronzare organica, care este mai mai scumpa dar un pic mai sanatoasa. Costul unei sedinte de bronzare organica la Tan Tastic Bucuresti este de 70 de lei,iar minutul la solar costa intre 2 si 2,5 Lei. Dupa cum spuneam, prefer solarul, fiindca imi pot stabili singura ritmul in care ma bronzez. In general, incep cu putine minute, dupa care maresc sendinta, iar cand am bronzul mult dorit, mai merg o data pe saptamana pentru intretinere. Dupa cum spuneam, pentru bronzare de solar in Bucuresti va recomand salonul Tan Tastic Studio.

Read More...

Despre catalogul Yves Rocher online

Despre catalogul Yves Rocher online
Spre dezamagirea mea, catalogul online Yves Rocher nu poate fi vazut online. Ca sa vezi catalogul curent Yves Rocher, trebuie sa intri pe site-ul lor, Yves-Rocher.com , v-am lasat eu un link direct, si sa completati toate datele din formular, si in ceva timp, acesta iti va fi expediat acasa.
Deci din cate am inteles, catagul Yves Rocher va fi expediat prin posta, in mod normal si nu prin mail, cum ma asteptam. Dar ce sa spun, eu sunt super fericita ca pana la urma ajung sa vad si eu produsele Yves Rocher noi. Sunt un pic nerabdatoare deoarece vreau sa-mi iau o apa de toaleta Yves Rocher pentru vara.

Read More...

Prospect, indicatii medicament Claritine

Prospect, indicatii medicament Claritine
Citeste prospectul medicamentului Claritine online aici. Afla care sunt indicatiile Claritine, mod de administrare precum si alte informatii.

Indicatii Claritine. Claritine face parte din grupa medicamentelor antihistaminice si este indicat in caz de rinite alergice sezoniere si perene,urticarie cronica idiopatica, conjunctivite alergice.

Contraindicatii Claritine. Acest medicament este contraindicat la personale sensibile sau alergice la componentele sale.

Reactii adverse Claritine: Acest medicament nu are reactii adverse.Daca apar oboseala, sedare si dureri de cap, acestea pot fi de fapt un efect placebo.

Precautii speciale Claritine: Nu se recomanda administrarea de Claritine in cursul sarcinii si la copii sub 2 ani.

Mod de administrare Claritine.
Adulti si copii peste 12 ani: 1 tableta de Claritine sau 2 lingurite de sirop o data pe zi. Greutate corporala mai mica sau egala cu 30 Kg: 1/2 tableta sau 1 lingurita de sirop o data pe zi.

Read More...

Preparea mancarii pentru prevenirea infectiei cu E. Coli

Preparea mancarii pentru prevenirea infectiei cu E. Coli
E. Coli este o bacterie pe care o regasim in corpul uman si animal.Astfel,invata cum se prepara alimentele pentru a nu te infecta cu E. Coli. Am ales acest subiect deoarece multa lume este speriata de Escheria Coli.
Iata cum se prepara mancarea corect in vederea protectiei fata de bacteria E. Coli:
-se spala toate ustensilele de bucatarie cu apa fiarta si detergent inainte si dupa intrarea lor in contact cu carne cruda de animal;
-se spala mainile cu apa calda si sapun inainte si dupa intrarea lor in contact cu carnea cruda;
-carnea cruda de animal se pastreaza si se taie separat de cealalte alimente;

Read More...

Prospect, indicatii Relaxirem

Prospect, indicatii Relaxirem
Ai mai jos prospectul medicamentului naturist Relaxirem. Astfel,Relaxirem contine valeriana si passiflora.
Indicatii Relaxirem: este indicat in caz de anxietate, hiperexcitabilitate nervoasa, stres, tulburari de somn. Relaxirem are efect usor sedativ si creste calitatea somnului.
Mod de administrare Relaxirem:
- pentru anxietate, se administreaza oral cate 2-3 comprimate pe zi
- pentru tulburari de somn 1-2 comprimate seara.

Precautii Relaxirem:
- Aceste medicamentu nu este recomandat in timpul sarcinii sau alaptarii.

Read More...

Catalog Bershka online - www.bershka.com

Catalog Bershka online - www.bershka.com
Poti sa gasesti catalogul cu haine Bershka online pe www.bershka.com. Nu stiu inca daca se poate comanda de pe bershka.com pentru ca doar ce am ajuns si eu pe site. Am tot auzit despre www.bershka.com si hainele din colectiile lor, dar acum este prima data cand il vizitez. Si chiar am ramas placut impresionata de hainele din colectiile Bershka.
Tot la ei pe site, poti sa gasesti diverse idei de tinute Bershka. Adica idei de combinare a diverselor haine din colectiile Bershaka pentru un look cu care sa-ti impresionezi prietenii. Din pacate, pe site scrie in spaniola cred, dar nu este greu sa navighezi. Colectiile sau catalogul Bershka pot fi vizualizate pe Bershka.com.

Read More...

________________________________