Semnificatia viselor,interpretarea viselor


semnificatie viseSemnificatia viselor,interpretarea viselor
Afla mai jos care este semnificatia viselor. Daca nu stii ce inseamna fiecare vis, exista dictionar de interpretare a viselor, bineinteles ca un vis avand poate si mai multe semnificatii. Astfel, cele mai populare vise mai jos. Tin sa precizez ca si eu le caut, mai mereu.

Ce inseamna cand visezi serpi. In general, sarpele in vis inseamna un semn rau. Daca visezi un sarpe care te musca, poate sa insemne ca ai in preajma o femeie vicleana. Daca visezi ca calci pe un sarpe ai prieteni credinciosi. Daca visezi multi serpi agresivi inseamna neplaceri.

Ce inseamna daca visezi copii. Daca visezi un copil care plange inseamna neplaceri in familie, copil care rade- veste trista, Copil nou-nascut - oboseala.

Ce inseamna daca visezi apa. Apa tulbure inseamna semn rau, de boala grea, de suferinte trupesti sau sufletesti ; apa este fierbinte tot semn rau, alte suparari; apa este limpede curata, sta pe loc sau este curgatoare inseamna ganduri bune si putere de munca, apa adanca, intunecoasa previne pericole nebanuite.

Mai multe semnificatii AICI.


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________