voteazamireasapentrufiulmeu.ro - Voteaza mireasa saptamanii


voteazamireasapentrufiulmeu.ro - Voteaza mireasa saptamanii
Dragii mei, www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro este o buna alternativa pentru a vota Mireasa saptamanii, mama saptamanii dar si multe altele. De ceva vreme, cand site-ul voteazamireasapentrufiulmeu.ro este supraaglomerat si nu se mai poate vota.Trebuie doar un pic de rabdare, daca dati refresh paginii pana la urma o sa reusiti.

Voteaza mireasa saptamanii din cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu si ajuta-le sa devina protejate in acest concurs. Nu mai este foarte mult timp pana la terminarea sezonului 1 din Mireasa pentru fiul meu.

Dupa cum ati observat, acum mai sunt doar 3 fete protejate la Mireasa pentru fiul meu. Aproape patru cupluri sunt in prag de a fi destramate. Astfel, toata saptamana poti vota Mireasa saptamanii prin sms la 1272, iar in timpul finalei saptamanale le poti vota si prin intermediul site-ului voteazamireasapentrufiulmeu.ro

Acum se deruleaza de aproximativ 1 saptamana un concurs de voturi dedicati concurentilor pentru a pleca in excursia de 3 zile.

Succes tuturor concurentilor Mireasa pentru fiul meu.


Share pe Facebook


Articole similare:




10 comments:

Anonim spunea...

CRED CA ADRIAN TREBUIE DESCALIFICAT PT COMPORTAMENT AGRESIV SI VOCABULAR INJURIOS!iar moderatorul trebui sa nu mai fie partinitoare chiar daca este moldoveanca ca si adrian!

Anonim spunea...

D-na Marioara si Adrian ar trebui descalificati pt ca vorbesc urat si nu recunosc niciodata nimic din ceea ce fac cu mucenicii au spus ca nu au pus mana pe ei cu lavariera la fel cu jignirili ce le aduc la cei din casa .Ei vor sa ne faca si pe noi orbi?Nu se poate asa ceva.

Anonim spunea...

Chiar Adrian si Marioara trebuie descalificati ca noi cei de acasa nu-i mai putem suporta ca nu fac altceva decat sa desparta cupluri sa vorbeasca urat cu toti concurentii,cu mamele si nu-i vedem rostul in casa.Jigneste pe toata lumea el taie el spanzurz chiar ce vreti sa faceti din aceasta emisiune?Cearta este oricum daca asta place la organizatori ca este inerent ca sunt mai multe caractere dar asa de infect ca a celor doi nu am vazut pana acum la 61 ani si nu asi vrea sa mai vad.Penalizati-l daca vorbeste urat,bateti-l la buzunar si atunci va spun ca sigur se vor cuminti ca nu stiu 'ce mata este ingropata"ca sa voteze mereu RAUL tocmai in zilele de post.Va rugam inca odata daca tineti si ne respectati si pe noi telespectatorii,fanii acestei emisiuni,PENALIZATI-I si se vor cuminti sigur ca avarismul la ei este la cote maxime.

Anonim spunea...

ALO LIMBA IN CARE SCRIETI/?

Anonim spunea...

Adrian,D-na Marioara si edina fiti tari eu va votez sunteti preferati mei.va pup

Anonim spunea...

cum naiba se face ca toata lumea comenteaza negativ despre adrian si mama lui dar mama lui este vesnic mama saptamanii,cine i-o fi votand doua caractere negative si pline de ura. d-na mirela sau poate chiar persoane din staff-ul emisiunii il avantajeaza pe adrian (dintr-atatea mesaje si comentarii negative la adresa lui adrian si a mamei lui se citesc pe post numai cele bune ;nu la fel se-ntampla cu alti concurenti:catalin,edina s.a,)cel putin pe catalin a reusit d-na mirela sa-l scoata pe tusa , in curand cred ca si pe edina.sa fi ajuns spaga,minciuna si coruptia si-ntr-acxest reality-show?.incepe sa-ti faca scarba asemenea emisiune,doamna gabriela avea totusi alta aqtitudine, era mai sensibila chiar daca nu plangea in direct.mai sunt si altii care varsat de multe ori lacrimi in direct dar asta n-a demonstrat ca sunt niste persoane sensibile ci dimpotriva chiar mincinoase corupte si odioase care au facut si fac mult rau sermenilor

Anonim spunea...

Atat casa de productie cat si moderatorul emisiunii sunt jalnici au dus emisiunea in derizoriu.
Din prima luna s-a vazut cum ADRIAN a inceput sa jigneasca toti concurentii din casa,injuraturile si trivialitatile acestuia au fost trecute cu vederea,este inadmisibil.
Trebuiau luate masuri de "comisia de decizie" dar se pare ca acestora din urma le place mizeria si circul facut de familia Pricope in acest show.
Deja suntem multi telespectatori care am renuntat sa ne mai uitam la acest scandal continuu.
ANTENA 1 atentie caci ratingul se duce de rapa ca noi(si nu suntem chiar putini)sunt din ce in ce mai multi care refuzam sa ne mai uitam la asa o emisiune,un scandal ce nu conteneste de cand a inceput acest show.Rusine pentru MIRELA BOUREANU VAIDA

Anonim spunea...

de plecat nu pleaca ,sint votati dar asta e circ nu te mai poti uita la asa ceva ;de o satamina se fac subiecte ca nu stie marioara sa srie asa se pronunta la ei asa vorbesc asa scrie.ei raspund urit si in direct si pe materiale si tot ei se pling.catalin a plecat cu ceilalti baieti ce are ii ia la rind sa-i inebuneasca pe toti

Anonim spunea...

Noi ii votam pe Adrian si d-na Marioara pt. ca sunt singurii concurenti seriosi.

Anonim spunea...

ADRIAN SI D-NA MARIOARA, SUNTETI CEI MAI BUNI. vA VOTAM MEREU. SUCCES

________________________________