Antistres Fares prospect, pareri


Antistres Fares prospect, pareri
Vorbesc despre Antistres capsule, produs de firma Fares. Este un produs natural pentru persoane care se lupta cu stresul. Tin sa spun ca si eu il consum, si este bun. Ma ajuta sa-mi temperez stresul care isi pune amprenta pe tot mai multe persoane. O sa-l prezint frumos, sa va faceti o idee.

Indicatii. Este indicat impotriva stresului, in special pentru ca induce o stare de calm si relaxare,va imbunatateste calitatea somnului, dar totodata stimuleaza memoria. Antistres de la Fares are proprietati anxiolitice, antidepresive, calmante, sedative, este un tonic nervos. Il recomand. 

Contine plante naturale cum ar fi : Radacina de ginseng, passiflora, sunatoare, Griffonia simplicifolia, maghiran, uleiuri esentiale (lavanda, bergamota, roinita, Lemon verbena, Grifonia simpliciffolia.

 Antistres Fares in sarcina si alaptare. Nu se recomanda administrarea produsului in aceste cazuri. 

Contraindicatii. Nu se administreaza la copii cu varste mai mici de 10 ani.


Precautii. Potenteaza efectul barbituricelor, adica le mareste efectul.

Mod de administrare. Se iau 1-2 capsule de 2-3 ori pe zi, intre mese. Atentie, nu luati comprimatele mai tarziua de ora 20. Puteti lua acest produs in cura este de 1-2 luni, dupa care faceti pauza 1 luna si reluati cura. 

Pret Antistres Fares. O cutie cu 60 de comprimate, in jur de 20 de lei.
Sper sa va ajute.


Share pe Facebook


Articole similare:




3 comments:

oferte last minute spunea...

Foarte bun produsul celor de la Fares. L am folosit si eu. Iti da o satre de liniste iar dimineata te trezesti...odihnit. Acele ganduri care dau navala de cum ai deschis ochii obosindu te inca de la primele ore, dispar. Te poti concentra pe ceea ce faci fara sa te mai gandesti la inca o mie de lucruri pe langa.

Anonim spunea...

Cam dupa cat timp, ati inceput sa simtiti rezultatele? multumesc!

Anonim spunea...

Dupa cat timp ati inceput sa simtiti imbunatatirea starii de sanatate? Multumesc!

________________________________