Concurs miniprix.ro - Caravana Reducerilor de la miniPRIX!


Se pare ca Miniprix.ro, un magazin online cu produse ieftine te provoaca la un concurs, daca as putea sa-i spun asa. O sa explic in articolul urmator cum functioneaza si despre ce este vorba in "Caravana Reducerilor" oferite de miniprix.ro. Poti beneficia de reduceri la toate articolele din magazinul lor virtual. Insa exista si cateva conditii, printre care, votul. 

Astfel: Daca locuiesti intr-unul dintre judetele Arad, Maramures, Hunedoara, Neamt, Brasov, Dambovita, Bihor, Buzau, Olt sau Mures poti sa votezi si sa beneficiezi de reduceri. Cum functioneaza? Trebuie sa intri pe pagina miniPRIX,  sa te autentifici -in partea de sus dreapta a paginii Login(Daca nu ai cont, completezi datele la "Sunt client nou" si bifezi optiunea  "Vreau sa ma abonez la newsletter-ul MiniPRIx".). Dupa ce ti-ai facut cont si te-ai abonat la newsletter, poti vota.  Sondajul  cu voturi este tot pe prima pagina, in partea din dreapta. Votezi judetul in care locuiesti pana pe 23 Mai.

Promotia care va premia locuitorii judetelor clasate pe primele trei locuri in sondaj se va desfasura in perioada 26 – 27 Mai 2012: 
Locuitorii judetului clasat pe primul loc in sondaj vor beneficia de 30% reducere la orice comanda in perioada 26 – 27 Mai. 
Locuitorii judetelor care vor ocupa locurile 2 si 3 vor beneficia de 20%, respectiv, 10% reducere la comenzile plasate in perioada 26 – 27 Mai! Mai mult, judetele clasate pe locurile 2 si 3 vor participa la Gala Caravana Reducerilor!
Cat mai multe voturi din partea locuitorilor judetului tau, mai multe sanse la reduceri pentru tine. Succes!


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________