Ceasuri moderne de dama - Magrette Te Manaia Watch


Magrette Te Manaia Watch
Ceasuri moderne de dama - Magrette Te Manaia Watch
Un novenit in lumea ceasurilor care poate sa se compare cu orice ce firma de ceas din lume, Margrette a surprins multi experti si critici din lumea intreaga, care a facut ca sa apara multe discutii despre aspectul tribal pe care acestia l-au ales din cultura Noii Zeelande si bineinteles dotat cu calitate elvetiana dar si cu o precizie uimitoare.

    Avand sediul in legendarul City of Sails din Auckland, New Zealand Magrette este maestrul creatiei care a impresionat cu creatorul sau in acelasi timp si designer pe nume Dion Wynyard McAsey, care si-a urmat visul din copilarie si reusind sa creeze propriul sau ghid de creeare de ceasuri, menit sa vina in intampinarea noii sale colectie de ceasuri dama pentru secolul 21.

    Incercand sa capteze sarmul dar si eleganta trecutului dar si simplitatea si distinctia zilelor trecute Dion Wynyard McAsey, a reusit sa animeze multe ceasuri remarcabile de-a lungul timpului, caracterizate prin cuvinte ca misterios, ademenit , lumea veche sau putere, care a transformat mica lui afacere de al inceput intr-o companie care creeaza numai ceasuri de colectie.
    Noul model Magrette Te Manaia Watch este un model foarte intresant inspirat in totalitate de catre pasarea Manaia, un personaj foarte cunoscut in cultura Maori, representata ca si o pasare dar in acelasi timp o creatura, similara ingerului pazitor din cultura noastra, care in cultura Maori protejeaza omul de catre moartea prin accidentare sau alte cauze nenaturale.

    Magrette Te Manaia Watch este din colectia de ceasuri dama care are carcasa in forma siglei companiei care masoara 44 milimetri in diametru, construita din otel inoxidabil poslisat, sau PVD negru din otel, care are in dotare o rotita pentru indicatoare rotunda, care ne arata gravari pentru o mai buna utilizare, si care ne infatiseaza din nou pasarea Manaia.
Arhitectura de care da dovada acest ceas mai prezinta o parte inferioara care se insurubeaza, deci este intershimbabila, un ecran de safir antireflexie, dar si un optiunea de a monta pe spatele acestuia un cadran transparent daca doresti sa vezi cum functioneaza ceasul dar care ofera si o rezistenta la apa de 30 de metrii.

    Ceasul poate fi cumparat cu o bratara neagra din piele, cu insertii rosii la fel ca si cadranul dar poate fi cumparat si cu o bratara metalica mai eleganta. Iara in ceea ce priveste pretul ceasul este estimate la o valoare de 1585 de dolari dar care nu include pretul de transport de 300 de dolari, pentru orice locatie de pe glob.

Share pe Facebook


Articole similare:
________________________________