Allview P4 AllDro, un smartphone Dual Sim romanesc


Pentru cei care nu stiu, astazi s-a lansat Allview P4 AllDro, primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED Plus romanesc.Este primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED din Europa. Europa people, deci e ceva Citind specificatiile tehnice, descrierea, sunt la fel de mandra de Allview cum am fost de Catalina Ponor si Sandra Izbasa ieri. Doar ca acum nu voi vorbi despre gimnastica romana, ci despre tehnologie. O sa-l prezint fiindca nu ma pot abtine.

Ca specificatii tehnice. Telefonul este dotat cu-
- sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich,
- procesor Cortex A9 de 1 GHz,
- memorie interna de 4 GB
- camera foto cu autofocus model OV8830,care btw este foarte apreciata.

Design superb. Subtire, usor si practic. P4 AllDro are o grosime de doar 9,8 mm si o greutate de 118 grame Se poate folosi usor datorita ecranului multitouchscreen de 4,3 inch. Are un design foarte elegant, asa ca i se potriveste oricui.

Dual Sim. Un aspect foarte important pentru ca multi folosim cartele in mai multe retele. Cel putin eu, care am 3 telefoane la momentul actual. Acum, partea interesanta este ca are SIM interactiv si poti alege o culoare apentru fiecare cartela SIM. Tot asa, poti alege de pe care cartela sa alegi internetul. Este o chestie interesanta mai ales pentru cei un pic mai "aerieni", ca mine de exemplu.


Pentru iubitorii de fotografie si nu numai. P4 AllDro are o camera de 8MP cu mecanismul de fotografiere HDR si alte aplicatii. Apoi, daca esti amator de petreceri, telefonul filmeaza pe timp de noapte in format HD la 720p. O sa ai fotografii profesionale si filmari reusite.

Imi permit sa pun cateva poze, poate o sa fie dragoste la prima vedere, cum a fost in cazul meu. Felicitari, Allview.




Cat costa un P4 AllDro? Undeva la 1200 de Ron. Merita!!!!!!!


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________