Bijuterii online - bijuterii ieftine pentru orice buzunar


Bijuterii online - bijuterii ieftine pentru orice buzunar
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu am o mica obsesie cu postele si bijuteriile. Consider ca o bijuterie bine aleasa, te poate transforma complet. Prefer sa alternez, bijuterii mai simple cu bijuterii sofisticate. Ce gen de bijuterii port? Ce simt in momentul respectiv. De la cercei extravangati din argint pana la inele si brose mai simple. Insa am grija mereu sa nu ma incarc prea mult.

Ce fel de bijuterii prefer? Imi plac la nebunie diverse bijuterii din argint. Aici nu am preferinte, dupa cum spuneam. Inele cu pietre, coliere, cercei, pandative. Brosele. Intr-o perioada consideram brosele Old fashion. Dar nu e asa. O brosa superba te scoate in evidenta in orice moment. Pentru evenimente speciale, prefer seturi de bijuterii din argint( colier, pandativ, cercei, de exemplu).
De asemeni, imi plac si diferite bijuterii placate cu aur. Imi plac bijuteriile placate cu aur pentru ca arata superb si sunt ieftine, oricine isi poate permite o astfel de bijuterie. Si aici, nu am preferinte. Pentru ca port de la cercei pana la pandative.


Tot in categoria bijuterii pot sa includ ceasurile. Am o intrega colectie de ceasuri, in diferite culori si din diferite materiale. Niciodata nu o sa am prea multe fie ca primesc un ceas cadou, fie ca mi-l achizitionez personal.

Apropo de dragoste la prima vedere, iata un inel oferit de un magazin online, de catre m-am indragostit efectiv.






Share pe Facebook


Articole similare:




19 comments:

cauciucuri iarna spunea...

Si mie imi plac bijuteriile din argint mai mult decat alea din aur, poate postezi si niste site-uri cu bijuterii.

hrana caini spunea...

Nu stiu ce sa spun. Dupa mine, cumparatul online de bijuterii este destul de riscant. Cum vorbim despre niste obiecte personale si nu de unele utilitare, cel mai bine este sa vedem cum ne vin, pana sa le cumparam. Din cate stiu, putine astfel de siteuri au si o politica de returnari.

traduceri limba germana spunea...

Ar fi binevenite cateva sugestii. am vazut ca sunt si niste site-uri din afara cu bijuterii ieftine ,doar ca dureaza mult pana primesti comanda , nu prea se merita pt cateva produse.

pavele spunea...

personal nu prefer bijuteriile astea fancy, trandy. in primul rand nu imi place sa atrag astfel atentia asupra mea, iar in al doilea rand, poti cadea mult mai repede prada indienilor de pe strazile din Bucuresti noaptea sau chiar si ziua

Implant dentar spunea...

Adevarul este ca multe dintre hainele din ziua de azi nu se mai potrivesc la marimi. Unele vin cu o marime, altele cu alta marime, de te ametesc, astfel incat nu iti mai dai seama ce ti se potriveste si ce nu.

Caiete spunea...

Mie in gereral as spune ca prefer bijuteriile din aur alb dar sunt ceva mai scumpe.

carti ortodoxe spunea...

Si mie imi placeau bijuteriile din argint cand eram mai tanara dar de cativa ani m-am reprofilat pe bijuterii din aur, mi se par mai elegante.

notariat spunea...

Ceasurile, din niste obiecte practice, au devenit si ele niste accesorii si ajungi sa le gasesti in categoria bijuteriilor pe aceste siteuri.

dictionare aplicatii electronice spunea...

Ceasurile sunt niste accesorii elegante intradevar, dar datorita preturilor exagerate, care ajung la mii de euro , chiar zeci ,au devenit "bijuterii".

calculator rca spunea...

Si un ceas poate sa se transforme intr-o bijuterie ca sa zic asa...

pardoseli epoxidice spunea...

Mie imi e frica sa dau comanda dupa net, imi este frica sa comand cu cardul poate imi fura cineva datele contului :|

design interior case spunea...

Exista riscul sa ti se fure datele cardului pe site-uri clona dar ca un indiciu este bine sa adaugati un "s" in http adica https si atunci veti accesa o pagina securizata macar de Google. ceea ce e destul de ok.

teambuilding spunea...

Auzeam acum vre-o 2 luni ca multe magazine de bijuterii de la noi din tara iau aceste bijuterii din china la preturi de nimic, apoi le vand la noi la niste super preturi

pistoale de vanzare spunea...

multumesc de sfat acum sunt un pic mai linistit.

marketing panel spunea...

Comertul on-line deja a devenit un lucru des intalnit si la noi. Chiar mi se pare o solutie viabila in situatia de fata.

Poiana Brasov spunea...

Foarte frumoase bijuteriile din argint, sunt preferatele mele si chiar le gasim mai ieftin pe net numai ca exista o problema majora in cazul in care cumperi in felul acesta: poti sa te trezesti cu contul gol! A patit o un amic de al meu acum o luna...si a cumparat ceva de pe net si dupa o saptamana nu mai avea niciun ban in cont respectiv 7600 lei. Sper sa nu ne pierdem increderea in modul acesta de a face cumparaturile pentru ca este f practic.

cercetare de piata spunea...

si eu am auzit de faza cu bijuteriile aduse din china, dar nu prea credeam asta. se pare ca mi s-a confirmat povestea.

agende spunea...

super recomandarea,se apropie sarbatorile de iarna si e bun de stiut un asemenea site. multumesc frumos

laptop copii spunea...

Eu am incredere in comertul online, nu am patit niciodata nimic, bineinteles trebuie sa fi putin atent.

________________________________