Sms gratuit online - mesajgratuit.ro


Sms gratuit online -  mesajgratuit.ro. Intelegeti despre ce este vorba. Daca vreti sa trimiteti sms-uri gratuite de pe internet pe un telefon mobil, puteti sa o faceti pe site-ul mentionat. Insa aveti o limita de sms-uri gratuite adica 3. Site-ul cu sms-uri gratuite merge perfect, l-am testat si eu, dar am trimis un sms si un Germania.

Ce te faci cand nu ai credit si trebuie sa trimiti un sms? Poti incerca mesajgratuit.ro, poti trimite sms-uri gratis pe telefoane mobile nationale, internationale, in orice retea. Eu am incercat pe un mobil Orange care era in Germania si s-a trimis.


Problema e ca mai nou multi ne cumparam minute si nu mai incarcam cu credit. Cel putin eu asa fac. Astfel incat m-am trezit ca nu pot trimite un sms in reteaua Orange. Cea mai buna solutie a fost sa caut un site de unde poti trimite mesaje gratis in orice retea si a mers pe acest site, tocmai de aceea voiam sa-l mentionez.

PS. Nu uitati sa va semnati cand trimite-ti sms-ul pentru ca persoana respectiva sa stie de la cine este. Sa nu aveti suprize neplacute.


Share pe Facebook


Articole similare:
4 comments:

Alex spunea...

Foarte util site-ul cand esti in pana de sms pe mobil. Multumesc

Alice spunea...

Imi place ca poti trimite si sms uri internationale gratis

Cazare Ranca spunea...

Multumim frumos! Ce dragut ca te ai gandit si la noi, ceilalti! :)

ciumona spunea...

eu am trimis acum mesaj, dar nu l-a primit! cam cat dureaza pana il primeste?

________________________________