Catalog tunsori diferite lungimi 2012

catalog tunsori 2012Catalog tunsori diferite lungimi 2012
O sa-ti spun unde gasesti un catalog online cu tunsori pentru diferite lungimi de par in tendinte in 2012. Ar fi prea greu sa pun aici toate frezele, frizurile la moda in 2012, frizuri in scari, tunsori bob moderne, tunsori scurte asimetrice si alte cele.

Se poarta foarte multe stiluri. Pentru parul scurt, catalogul de tunsori scurte in 2012 cuprinde tunsoarea pixie, tunsorile in scari si cele asimetrice.
Pentru par mediu, tunsorile recomandate in 2012 sunt tunsorile bob clasice, cu breton, tunsorile asimetrice si cele in scari.

Pentru parul lung, nu am multe de spus. Cele mai moderne tunsori pentru 2012-par lung sunt cele cu breton drept si cele in scari.

Astfel gasesti pe Ukhairdressers.com, tunsori noi, ca un mic catalog pentru 2012. Trebuie doar sa alegi lungimea de par dorita din meniul Style Gallery, situat in partea de sus, dupa Find a salon.

Read More...

Recomandari epilatoare ieftine online

epilatoare ieftineRecomandari epilatoare ieftine online
O sa va recomand aici cateva modele de epilatoare ieftine, care se pot comanda online. Si cand ma refer la un epilator ieftin si bun ma refer la un pret de pana in 200 de lei. Avand in vedere ca pe al meu Braun am dat 150 de lei acum 2 ani, ma rog. Dupa ce am citit pareri, am hotarat care sunt cele mai bune, ieftine, epilatoare care nu dor foarte tare.

Epilator smartlight Braun SE5380, cu lumina cu care poti sa vezi firele mici si manusa racoritoare. Este la promotie la Emag.ro la un pret de 194 de lei. Are o reducere de 56 de lei.

Epilator Philips HP6400, 2 viteze, cap lavabil pentru curatarea cu apa. Pret eMag.ro 99,99 lei. Nu se plateste transport.

Epilator Philips HP6402/00, pret eMag.ro, 119,99 Lei

Epilator Braun SE3170, 20 pensete, 2 viteze. Pret eMag.ro 117,99 Lei. Atentie, daca are mai multe accesorii, s-ar putea sa fie mai scump.

Astea sunt cateva din marcile de epilatoare pe care le recomand.

Read More...

Cum scrii pe Facebook unde esti

Cum scrii pe Facebook unde esti
Daca nu stii cum sa scrii la statusul Facebook unde mergi, unde esti sau unde ai fost te invat eu. Stiti ca la unele persoane arata la status unde sunt in anumite ore. Ca sa-ti scrii la statusul Facebook unde esti, faci asa.
Mergi la Update Status>si sub casuta unde scrii mesajul ai 2 optiuni: un plus si un fel de lacrima inversa. Apesi pe ea, si apoi scrii unde esti. Exemplu AFI Palace Cotroceni.
Poti de asemeni si sa scrii cu cine mergi in acel loc daca prietenii tai au adresa de Facebook.
E destul de usor.
Cum scrii la status cu ce prieteni mergi intr-un loc? Alegi optiunea cu + de sub textul statusului.
Acest articol este pentru cei incepatori in ale Facebook-ului pentru ca mai exista.
Asa adaugi locatia unde esti pe Facebook.

Read More...

Botine online in 2012

Botine online in 2012Botine online in 2012
Daca tinem seama de botinele la moda in 2012, vreau sa-ti recomand cateva modele. Principalele tendinte la botine in 2012 ne impun sa alegem botine din catifea, piele ecologica, botine pana la glezna, cu toc nu foarte subtire si un pic mai inalte.

Pe Fashionshoes.ro am gasit noua colectie de botine pentru primavara 2012. Mi-a ramas gandul la o pereche de botine din catifea, cu fermoar, care se pot purta la tinute elegante si office.
Tot aici mai poti sa alegi botine scurte cu toc inalt si sireturi, bot rotund. Si acestea se poarta in acest an dar parca nu prea sunt pe placul meu.
Cat costa transportul unei perechi de botine de aici? 18 Lei, livrare in 48 de ore. Botinele se pot returna in termen de 30 de zile daca nu iti vin bine. Produsele se pot schimba in termen de 30 de zile.
Mai multe detalii pe Fashionshoes.ro

Read More...

Reduceri, promotii - totulredus.ro

Reduceri, promotii - totulredus.ro
Probabil ai auzit la Tv despre totulredus.ro. Se face o reclama zilnic. Azi am intrat si eu sa vad despre ce reduceri, promotii este vorba.
Ai informatii despre reduceri la haine, electrocasnice, mobila, etc.
In principal sunt informatii despre reduceri la magazinele online. De exemplu, reduceri la evomag.ro, aoro.ro, real, Quik24, bebe-strumf.ro, vreumobila.ro etc. Astfel, poti afla un mic rezumat cu reduceri si promotii la o gama diversificata de produse comercializate online sau nu.
Este un site destul de interesant pentru cei care vor haine, produse ieftine, la promotii.
Altfel, trebuie sa iei fiecare site in parte si sa vezi promotiile, reducerile. Eu vineri mi-am comandat o placa de intins parul de la Evomag.ro, care avea o reducere de 12%. Azi vine.
Arunca o privire pe totulredus.ro.

Read More...

Moda adolescente in 2012

Moda adolescente in 2012Moda adolescente in 2012
Iata cateva sfaturi pentru adolescente in privinta hainelor in tendinte in 2012. Cum sa te imbraci la scoala in 2012 ca sa fii in tendinte? O sa-ti ofer cateva sfaturi mai jos.

In primul, se poarta dungile orizontale. Vei fi in tendinte la scoala in 2012 daca porti de exemplu urmatoarele: un tricou, top in dungi orizontale, o geaca scurta din piele tip biker, o pereche de pantaloni, blugi putin mai largi, o pereche de botine, sandale cu toc mai inalt, o geanta cu barete scurte.

Ochelari tip pisica, un accesoriu de par, o coada de cal impletita drept, intr-o parte.
Mai poti purta satin mat, topuri cu imprimeuri cu flori etc.
Cam astea sunt sfaturile mele in materie de moda pentru adolescente in 2012.

Read More...

Zatul de cafea pentru ten gras

Zatul de cafea pentru ten grasZatul de cafea pentru ten gras
Astazi mi-a recomandat cineva masca cu zat de cafea. Zatul de cafea este bun pentru tenul gras dar si pentru tenul uscat. Asa ca nu mai arunca zatul dupa ce ti-ai baut cafeaua, ci fa-ti o masca zilnica.
Cum actioneaza asupra tenului zatul de cafea?Zatul de cafea curata si inchide porii, are efect de scub si indeparteaza celulele moarte si iti curata ten.

Cum aplici zatul de cafea pe ten?Pentru tenul gras, se amesteca zat de cafea cu un galbenus de ou si se aplica uniform pe piele prin masaj. Se lasa sa actioneze 5 minute, dupa care se clateste cu apa calduta si apoi rece.
Pentru tenul uscat. Amesteca galbenus de ou, zat de cafea si un pic de ulei de masline (pentru hidratare). Pentru ca are efect de scroub, dupa aplicarea mastii cu zat de cafea, se aplica o masca hidratanta ca sa hranesti pielea uscata.
Asa ca, mult succes!

Read More...

Rochite mulate cu dantela 2012

Rochite mulate cu dantela 2012Rochite mulate cu dantela 2012
Dragele mele, in 2012 sunt inca la moda rochitele din dantela, rochitele mulate cu aplicatii de dantela, rochite maneci dantela tip one-shoulder etc. Probabil ca daca va place sa mergeti la shopping, o sa le gasiti.

Daca doriti o rochie cu dantela neagra online, am gasit cateva modele pe Starshiners.com. Mai gasiti si rochii din dantela albe, roz, rosii dar mie imi plac cele negre si sunt o buna alegere pentru orice ocazie. De la club pana la alte evenimente.

Alte modele trendy de rochii cu dantela gasiti pe Starshiners.com, la sectiunea Rochii. Cred ca au si modele mai noi de rochii. Preturile sunt foarte bune.

Read More...

Se poarta - Blond cu suvite negre

Blond cu suvite negreSe poarta - Blond cu suvite negre
In 2012 se poarta suvitele. Tu ti-ai face suvite negre pe un par blond ?Si bineinteles ca ai de unde sa alegi. Eu ma gandesc serios sa-mi fac o suvita bruneta undeva intr-o parte.

Daca vrei sa fii in tendinte in 2012, esti blonda si ai suvite negre, exista mai multe posibilitati. Poti sa-ti faci doar o suvita neagra intr-o parte, poti sa-ti faci mai multe suvite negre dedesubtul parului in spate sau daca esti mai indrazneata, poti sa-ti faci bretonul brunet, daca ai asa ceva.
Idei sunt multe. Recomand totusi sa nu-ti faci prea multe suvite negre pe blond, o sa fie destul de greu sa scapi de culoare daca te plictisesti.
Poti sa alegi si suvite roscate, albastru, saten si multe alte idei. Ramane ca tu sa alegi ce ti se potriveste si iti place.

Read More...

Semnificatia viselor,interpretarea viselor

semnificatie viseSemnificatia viselor,interpretarea viselor
Afla mai jos care este semnificatia viselor. Daca nu stii ce inseamna fiecare vis, exista dictionar de interpretare a viselor, bineinteles ca un vis avand poate si mai multe semnificatii. Astfel, cele mai populare vise mai jos. Tin sa precizez ca si eu le caut, mai mereu.

Ce inseamna cand visezi serpi. In general, sarpele in vis inseamna un semn rau. Daca visezi un sarpe care te musca, poate sa insemne ca ai in preajma o femeie vicleana. Daca visezi ca calci pe un sarpe ai prieteni credinciosi. Daca visezi multi serpi agresivi inseamna neplaceri.

Ce inseamna daca visezi copii. Daca visezi un copil care plange inseamna neplaceri in familie, copil care rade- veste trista, Copil nou-nascut - oboseala.

Ce inseamna daca visezi apa. Apa tulbure inseamna semn rau, de boala grea, de suferinte trupesti sau sufletesti ; apa este fierbinte tot semn rau, alte suparari; apa este limpede curata, sta pe loc sau este curgatoare inseamna ganduri bune si putere de munca, apa adanca, intunecoasa previne pericole nebanuite.

Mai multe semnificatii AICI.

Read More...

Nu ma pot conecta pe Messenger

messNu ma pot conecta pe Messenger
Ce poti sa faci daca nu te poti conecta pe Yahoo Messenger?Stiu ca aseara o gramada de lume nu se putea conecta pe Yahoo Messenger. Dadea ceva eroare We can't sign you in to Yahoo Messenger.
Am crezut ca am probleme cu netul, ca nu imi merge din moment ce nu pot sa intru pe Messenger.

Dar netul meu mergea perfect.
Asa ca daca iti merge netul dar nu te poti conecta pe Mess, intra la Messenger>Connection Preferences si aici alegi : Connect via a Proxy Server>HTTP Proxy. Astfel am reusit si eu sa intru pe Yahoo Messenger dupa ce m-am enervat un pic.

Read More...

Tunsori cu gherute in 2012

Tunsori cu gherute in 2012
Cred ca am mai spus ca tunsorile cu gherute se poarta in 2012. Este vorba in principiu despre tunsori in scari, cu gherute in partea din fata sau fara. Sunt cele mai moderne tunsori pentru 2012.

Va recomand sa alegeti si un breton la o astfel de tunsoare. Fie ca este vorba despre un breton intr-o parte sau un breton drept.

Este destul de greu de ales o tunsoare cu gherute simpla, fara breton, pentru ca ceva nu arata bine. Asa ca dragele mele, daca credeti ca tunsorile astea nu se mai poarta, va inselati. Sunt in tendinte in 2012, pentru parul lung.

Read More...

Tunsori cu breton par mediu

Tunsori cu breton par mediu
Iata cateva idei de tunsori cu breton pentru parul mediu. Puteti sa le purtati si anul acesta. Sunt tunsori in tendinte in 2012 cu breton, breton drept, intr-o parte. Sunt tunsori simple, pentru orice varsta. Astfel de poti inspira mai jos daca cauti o tunsoare medie cu breton. Sper sa va placa.

Tunsori cu breton par mediu






Read More...

Coafuri scoala in 2012

Coafuri scoala in 2012
Nu stii ce coafuri sa-ti faci la scoala in 2012? Ai mai jos cateva idei de coafuri usoare pentru 2012 pentru scoala, facultate etc. Astfel, se poarta coada de cal, coada impletita intr-o parte, codite impletite la frunte, bucle lejere in partea de jos, dar si cocuri lejere prinse in crestetul capului. Sunt coafuri rapide, trendy pentru scoala in 2012.

Coafuri scoala in 2012coafuri trendy scoala 2012






Read More...

Botine primavara 2012

Botine primavara 2012
Iata ce botine ne recomanda designerii pentru primavara anului 2012. In cazul in care va fi un pic mai rece, afla ce botine se poarta in 2012, primavara. Ralph Lauren ne propune botine cu toc subire si sireturi, Balmian in schimb ne propune botine simple cu toc gros, botine din imitatie piele de sarpe, botine cu aplicatii stralucitoare, botine transparente dar si botine cu aplicatii din cultura africana. Iata cateva poze mai jos.

Botine primavara 2012botine 2012






Read More...

Tendinte sandale 2012

Tendinte sandale 2012
Te intrebi ce sandale sunt la moda in 2012? Principalele tendinte la sandale pentru anul acesta suna cam asa: in primul rand avem tendinte din cultura africana, sandale cu imprimeuri africane. Avem apoi sandale feminine cu berete subiri si colorate, sandale cu imprimeuri floare, sandale inalte cu toc transparent si sandale cu bereta la glezna. Acestea din urma nu sunt recomandate pentru femeile cu picioare scurte. O sa atasez si cateva poze cu sandale pentru anul 2012.

Tendinte sandale 2012sandale 2012






Read More...

Tendinte in moda primavara 2012

Tendinte in moda primavara 2012
In cele ce urmeaza o sa prezint tendintele modei in 2012, primavara-vara. O sa vorbim despre culorile, hainele care se poarta in 2012, materiale, texturi si multe altele.
Se poarta imprimeurile florale, culori puternice (roz, orange, albastru), tinutele sport combinate cu cele elegante, fustele si rochiile midi, stilul plepum(cu volum in zona soldurilor), pantaloni cu tenta sport si imprimeuri futuristice. Cam astea sunt principalele tendinte in moda 2012.

Tendinte in moda primavara 2012tendinte moda 2012






Read More...

Tunsori pana la umar 2012

Tunsori pana la umar 2012
E un lucru stiu ca tunsorile si parul pana la umeri este preferat de multe femei. De aceea, iti arat ce tunsori pana la umar sunt in tendinte in 2012, tunsori propuse de specialisti. Avem tunsori cu breton intr-o parte, tunsori cu volum, tunsori in scari, bucle, dar si par coafat cat mai natural. Arunca o privire pe cele cateva poze.

Tunsori pana la umar 2012






Read More...

Liftingul nechirurgical cu laser

Liftingul nechirurgical cu laser
Liftingul nechirurgical cu laser este este o procedura neinvaziva care are ca scop formarea de colagen nou , este mai rapida decat radiofrecventa dar si mai agresiva necesitand o crema cu protectie solara dupa tratament.
Dar, timpul de recuperare dupa liftingul cu laser este mai indelungat iar roseata poate persista 2-3 saptamani. In functie de adancimea peeling-ului, rezultatele se mentin pe o perioada de la un an pana la 5 ani. Pretul acestui tip de tratament incepe de la 900 Euro, in functie de clinici, orase si alte cele.
Trebuie sa luati in considerare toate aspectele, si in principal timpul de recuperare pentru ca am trecut si eu printr-o interventie cosmetica.

Read More...

Lifting nechirurgical facial prin mezoterapie

mezoterapieLifting nechirurgical facial prin mezoterapie
Am citit un articol interesant despre intinerirea tenului prin mezoterapie.
Ce inseamna mezoterapia? Prespune microinjectarea unui amestec de substante ce combat efectele de imbatranire a pielii si stimuleaza irigarea cu sange si drenajul limfatic la nivelul fetei.
Acest amestec este compus din diverse vitamine , substante nutritive, peptide, precum si acid hialuronic.
Cat dureaza o sedinta de mezoterapie?
O astfel de sedinta dureaza aproximativ 30 de minute si un tratament complet de este alcatuit din 4-6 sedinte. Pentru intretinere este nevoie de o sedinta la fiecare 3-6 luni.
Mezoterapia faciala ajuta la redurerea ridurilor si o reintinerire a fetei.
Iata deci o metoda destul de eficienta in lupta cu ridurile. Clinici unde se face lifting prin mezoterapie gasiti pe google in functie de zona, oras.

Read More...

________________________________