![Reteta chiftele de cartofi si verdeturi](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJlCvXbghOQmeZwe5SVcm4YCtbh0hh3WJ2Nm3D7JvxUntIYIBpiF_cEYkzxJI-0hVA8osILt-B0oP7NOXRUGfSimGqMbip76ZnnFNIZm2mkQpoBV3oAzOis5PFznXAKIxPSYNcRcbxHCw/s200/chiftele_cartofi.gif)
aproximativ 10-11 cartofi
condimente: sare, piper (dupa gust)
verdeturi: patrunjel,rozmarin, busuioc, cimbru
mai folosesc si marar pentru ca imi place foarte mult
Verdeturile le cumpar proaspete din piata, insa daca nu gasiti sau nu aveti timp sa le luati, puteti folosi si uscate.
Cartofii trebuie curatati de coaja si apoi rasi. Dupa ce ati ras cartofi adaugati verdeturile(dupa ochi) si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi formez chiftele(eu le fac mai micute) si le prajesc in ulei pana se rumenesc frumos. Mama mea foloseste si usturoi, insa mie nu imi place mirosul.
O reteta simpla, gustoasa si sanatoasa de chiftelute de cartofi.
Share pe Facebook
Trimiteți un comentariu