![Ciorba de pui smantana](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh8tHkjwgTqiIQvTcX0ftzyo8uaz6eJc7kO8PeSvywGJ6xRvq-rU9WhyQi-5hsaLp0ITEoqfuRiJwLLXYQYzJ79dfony60lu30t6jJmH-6L_55qtI2WE6f3RWUnJLr5dRaZmIOzEJi47_E/s200/ciorba_pui_smantana.jpg)
500 de grame carne de pui proaspat
Legume(im functie de numarul de portii pe care vreti sa le faceti:) morcovi, ardei, pastranac, telina, ceapa, cartofi,
- bors ( aprox. 500 ml)
- 2 galbenusuri de ou
- 100 ml de smantana
- leustean
- cimbru(daca nu va place, nu puneti)
- (sare,piper si boia)
Cum se prepara ciorba de pui cu smantana?
Carne de pui se fierbe in apa cu sare pana se desface usor de pe oase. Dupa ce s-a desfacut carnea de pe oase, se taie fasii. Se curata legumele si se taie in cuburi. Se pun legumele la fiert. Dupa ce legumele au fiert, se toarna borsul si carnea si se condimenteaza.
Cand toate ingredienetele au fiert, ciorba se ia de pe foc si se lasa cateva minute. Amestecam smantana cu galbenusurile si adaugam amestecul peste ciorba.
Am obtinut astfel o delicioasa ciorba de pui cu smantana.
Eu folosesc acest amestec de smantana cu oua si pentru alte ciorbe.
Share pe Facebook
Trimiteți un comentariu