Tunsori, frizuri clasice


Cateva tunsori, frizuri clasice pentru femeile care nu vor o schimbare majora. De aceea, va prezint cateva modele de tunsori clasice pe care trebuie sa le incercati.
Oricare femeie doreste sa arate cat mai bine si sa afle ce mai e nou in materie de tunsori si frizuri. In materie de coafuri, va prezint o lista care sa va inspire si sa va ajute cand doriti o schimbare.
tunosri clasice
Onduleuri.Acestea sunt foarte usor de obtinut.Inainte de culcare, aplicam pe parul inca umed un balsam fara clatire si un spray de volum de calitate care sa nu lasa fire rebele. Apoi prindem suvitele in spirala si le lasam asa pana dimineata. Daca nu avem noaptea la dispozitie, folosim un ondulator pe sectiuni mici din suvite, de maxim 3 cm, la intamplare si lasam parul sa cada liber.





frizuri clasice

Impletiturile.Aplicam mai intai un balsam fara clatire si dam tot parul pe spate. Il impartim in doua sectiuni la baza gatului, pe urma luam doua sectiuni mici din marginea celor doua jumatati si le trecem una peste cealalata, si peste parte centrala ramasa. Prindem cu un elastic in culoare parului.





tunsori frizuri clasice
Bob fals

Este o buna optiune de construire a unui bob fara retezarea parului lung. Trebuie doar sa netezestm bine parul si sa-l prindem la spate pentru a da forma unui bob. Iar daca avem bretonul mai scurt, pana la barbie, devine si mai simplu, lasam numai bretonul liber.







tunsori clasice bob
Suvite
Un bob in forma de ciuperca poate fi cosmetizat inedit cu taieturi putin asimetrice care sa sensibilizeze frumusetea naturala a tunsorii. O astfel de tunsoare evidentiaza structura osoasa a fetei, mai ales pometii.







Apeland la aceste tunsori clasice, fiti sigure ca nu veti o greseala.


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________