Horoscop Sagetator 2010 - Horoscopul zodiei Sagetator 2010


Horoscop Sagetator 2010Horoscop Sagetator 2010 - Horoscopul zodiei Sagetator 2010, la inceput de an. Va ofer cateva cuvinte despre horoscopul zodiei Sagetator in 2010. Citeste horoscopul Sagetator 2010 ca sa stii cum iti va merge in 2010. Nativii acestei zodii trebuie sa stie ce le zic astrele in noul an


Horoscop cariera Sagetator 2010: Numai vesti bune pentru nativii Sagetatori. Daca aveti deja un loc de munca, aveti toate sansele sa fiti promovati. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, aveti toate sansele sa gasiti unul bun. Daca in 2009 ati avut dificultati pe acest plan , in 2010 le veti depasi cu siguranta. Nativii Sagetator au perspective profesionale excelente. Va puteti extinde domeniul de activitate sau creste eficienta.
Spre sfarsitului anului 2010, ati putea primi o oferta de slujba care nu va va incanta imediat, dar ar fi bine sa o acceptati.

Horoscop dragoste Sagetator 2010: Daca sunteti singuri, anul 2010 nu o sa va aduca partenerul visurilor voastra. Fiti realisti, fiti atenti la tot ce va inconkoara, ca sa nu faceti o alegere proasta. In cupluri, pot exista momente de tensiune, de neincredere, de gelozie. Nu va lasati coplesiti de aceste sentimente ca sa nu distrugeti relatia de cuplu. Vestea buna este ca pe sfarsitul anului 2010 ati putea sa incheiati o casatorie sau logodna.

Horoscop sanatate Sagetator 2010: Probleme mari de sanatate mari nu sunt, dar aveti grija cu nervii. Exista riscul sa aveti stari de anxietate, stari depresive sau probleme cu oasele. Nu uitati sa faceti sport, sa aveti un regim alimentar sanatos. Odihniti-va cat mai mult si renuntati pe cat posibil la consumul de cafea.


Horoscop bani Sagetator 2010: Daca e criza, sagetatorii o sa o resimta din plin. Mai ales in prima parte a anului 2010, banii vor fi mai putini, veti apela la economii ca sa iesiti din impas. Cele mai bune luni ale anului 2010 pentru investitii, in special imobiliare sunt aprilie su mai.
Horoscopul zodiei Sagetator 2010
Sursa:astromax.eva.ro




Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________