Mesaje, urari de Sfantul Ion


Mesaje urari de Sfantul IonTrimite mesaje, urari de Sfantul Ion pe 6 ianuarie. Trimite mesaje de Sfantul Ion rudelor si Prietenilor. Urari de Sfantul Ion am si eu pe acest blog.Pe Sfantul Ioan Botezatorul il sarbatorim pe 7 ianuarie, iar aceasta sarbatoare mai poarta numele de "Udatul Ionilor". Exista mai multe traditii legate de Sf. Ion, sarbatorite in mai multe feluri in toate colturile tarii. Astfel in Bucovina, se pune un brad impodobit la portilor celor care poarta acest nume,iar in Transilvania Ionii si Ioanele sunt purtati prin sat unde sunt botezati. Cu aceasta ocazie se trimit urari, mesaje si sms de Sfantul Ion(Ioan) Botezatorul. Daca aveti si voi prietenii,rude care poarte numele de Ion nu uitati sa le trimiteti o urare sau un sms. Iata cateva mesaje si urari pentru Sfantul Ion(Ioan)

  • "La Multi Ani Ion/ Ioana si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii"
  • "E 7 Ianuarie 2009 si este o iarna grea, o sa stau in casa Ioane si o sa beau in cinstea ta"
  • Este minunat ca stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine, dar si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani Ion/Ioana!"
  • “Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele”
Sper ca v-au placut aceste urari de Sfantul Ion.


Share pe Facebook


Articole similare:




________________________________