Clasament final Eurovision 2012

Clasament final Eurovision 2012 
Ai mai jos clasamentul Eurovision 2012. Ma rog, primele 12 pozitii din clasament, pentru ca pe aceasta pozitie s-a situat Romania. Castigatoarea concursului Eurovision 2012 a fost Suedia, cu 372 de puncte, chiar daca la repetitia de vineri seara, in care juriul stabileste rangul, Loreen, reprezentanta Suediei s-a inecat cu un fulg din recuzita,moment peste care a trecut repede. 
Insa se pare ca totusi ea a fost cea care a castigat Eurovision-ul. In concluzie, la anul, acest concurs va avea loc in Suedia. 
Din cate am vazut pe internet, multi sunt dezamagiti de prestatia Mandingai. 
1.Suedia 372 
2. Rusia 259 
3. Serbia 214 
 4. Azerbaidjan - 150 puncte 
 5. Albania - 146 puncte 
 6. Estonia - 120 puncte 
7. Turcia - 112 puncte 
8. Germania - 110 puncte 
9. Italia - 101 puncte
10. Spania - 97 de puncte 
11. Moldova - 81 puncte 
12. România 71 puncte

Read More...

Antistres Fares prospect, pareri

Antistres Fares prospect, pareri
Vorbesc despre Antistres capsule, produs de firma Fares. Este un produs natural pentru persoane care se lupta cu stresul. Tin sa spun ca si eu il consum, si este bun. Ma ajuta sa-mi temperez stresul care isi pune amprenta pe tot mai multe persoane. O sa-l prezint frumos, sa va faceti o idee.

Indicatii. Este indicat impotriva stresului, in special pentru ca induce o stare de calm si relaxare,va imbunatateste calitatea somnului, dar totodata stimuleaza memoria. Antistres de la Fares are proprietati anxiolitice, antidepresive, calmante, sedative, este un tonic nervos. Il recomand. 

Contine plante naturale cum ar fi : Radacina de ginseng, passiflora, sunatoare, Griffonia simplicifolia, maghiran, uleiuri esentiale (lavanda, bergamota, roinita, Lemon verbena, Grifonia simpliciffolia.

 Antistres Fares in sarcina si alaptare. Nu se recomanda administrarea produsului in aceste cazuri. 

Contraindicatii. Nu se administreaza la copii cu varste mai mici de 10 ani.

Read More...

Adaptogen Helcor prospect

Adaptogen Helcor prospect
Prezint in articolul urmator cateva informatii despre Adaptogen. Un remediu natural din plante care te va ajuta sa combati anumite afectiuni cum ar fi migrene, oboseala, simptome usoare de depresie etc. Vom vedea cum se administreaza, cat costa etc.

Indicatii . Acest remediu naturist ar rol de energizant, antimigrenos, antidepresiv, antiemetic. Pentru persoane stresate, obosite, stari depresive etc. Previne starile de voma, greata etc.

Iata care este compozitia. Contine extract de sunatoare, ghimbir, tanacetum partenium, mate, menta si talpa gastii.


Read More...

Concurs miniprix.ro - Caravana Reducerilor de la miniPRIX!

Se pare ca Miniprix.ro, un magazin online cu produse ieftine te provoaca la un concurs, daca as putea sa-i spun asa. O sa explic in articolul urmator cum functioneaza si despre ce este vorba in "Caravana Reducerilor" oferite de miniprix.ro. Poti beneficia de reduceri la toate articolele din magazinul lor virtual. Insa exista si cateva conditii, printre care, votul. 

Astfel: Daca locuiesti intr-unul dintre judetele Arad, Maramures, Hunedoara, Neamt, Brasov, Dambovita, Bihor, Buzau, Olt sau Mures poti sa votezi si sa beneficiezi de reduceri. Cum functioneaza? Trebuie sa intri pe pagina miniPRIX,  sa te autentifici -in partea de sus dreapta a paginii Login(Daca nu ai cont, completezi datele la "Sunt client nou" si bifezi optiunea  "Vreau sa ma abonez la newsletter-ul MiniPRIx".). Dupa ce ti-ai facut cont si te-ai abonat la newsletter, poti vota.  Sondajul  cu voturi este tot pe prima pagina, in partea din dreapta. Votezi judetul in care locuiesti pana pe 23 Mai.

Promotia care va premia locuitorii judetelor clasate pe primele trei locuri in sondaj se va desfasura in perioada 26 – 27 Mai 2012: 
Locuitorii judetului clasat pe primul loc in sondaj vor beneficia de 30% reducere la orice comanda in perioada 26 – 27 Mai. 
Locuitorii judetelor care vor ocupa locurile 2 si 3 vor beneficia de 20%, respectiv, 10% reducere la comenzile plasate in perioada 26 – 27 Mai! Mai mult, judetele clasate pe locurile 2 si 3 vor participa la Gala Caravana Reducerilor!
Cat mai multe voturi din partea locuitorilor judetului tau, mai multe sanse la reduceri pentru tine. Succes!

Read More...

Tricouri, topuri cu imprimeuri in 2012

Tricouri, topuri cu imprimeuri in 2012
 In aceasta vara, poarta tricouri cu imprimeuri colorate. Topuri imprimate cu flori si altele. Sunt principalele tendinte ale acestui an. Topuri lungi pentru 2012, am gasit pe bonprix.ro la preturi bune. Gasesti si maieuri colorate, tricouri lungi cu desene, bluze de club pentru 2012 si foarte multe alte idei. Raman insa la recomandarea mea. Topurile cu imprimeuri frontale, cu maneci sau fara, ramane la alegerea ta. Sunt foarte multe modele pe site, astfel ca ai de unde alege.

Read More...

Castigatorul MasterChef 2012 - cine credeti ca va fi

Castigatorul MasterChef 2012 - cine credeti ca va fi 
M-am uitat ieri cu interes la Masterchef. Nu am nici o vaga impresie despre cine va castiga concursul Masterchef sezonul 1. Asta pentru ca mi-am dat seama ca acest concurs este dur. Unul extrem de dur. Si cum se apropie final Masterchef probele devin mai grele si concurentii trebuie sa aibe o gramada de calitati. Trebuie sa lucreze sub presiune, sa aibe creativitate, sa stie cum si cat sa cumpere etc.

 Emisiunea de aseara m-a tinut ca pe jar. Trei concurenti au fost eliminati, unul dintre ei nu neaparat pentru "nepriceperea in ale bucatariei". Este clar, cel mai bun va castiga marele premiu de 50.000 de Euro. 
Ieri au plecat, Alexandru Cirtu, Iris Lungu si Bogdan Lupoiu. Am impresia ca si Flavia Meterez a fost la limita, dar i s-a mai acordat o sansa. Au mai ramas Mehrzad Moghazehi, Petru Buica, Andreea Moldovan, Flavia Meterez, Izaura Nitoi, Simona Paslaru, Alexandru Petricean, Bogdan Alexandrescu, Liliana Popa, Mariana Popa, Gabriel Godeanu. 
Mie imi plac Simona si Mariana. 
Tu care crezi ca va fi castigatorul sau castigatoarea Masterchef 2012?

Read More...

Cum aplici tusul de ochi tutorial

Cum aplici tusul de ochi tutorial
Desi aparent pare simplu, aplicarea corecta a tusului de ochi, poate face diferenta. In cazul de fata, este un machiaj stil ochi de pisica cu tus. Eu mai citisem pe undeva ca atunci cand aplici un dermatograf sau un tus de ochi, nu trebuie sa intinzi pleoapa. Dupa cum faceam eu inainte si nu de putine ori a trebuit sa-mi refac machiajul. Iata cum se aplica tusul de ochi.

Read More...

Remedii naturiste pentru palpitatii

Remedii naturiste pentru palpitatii
Sau mai bine zis, ce plante te ajuta sa scapi de palpitatii. Personal, ma confrunt cu palpitatii de fiecare data cand se intampla un eveniment important sau sunt obosita. Nu este nimic grav, mi-am facut si analize. In cele ce urmeaza iti recomand cateva infuzii de plante care vor combate palpitatiile.Astfel:

Roinita. Acesta planta are efecte calmante directe asupra inimii. Cum se face infuzia?Se fierbe 200 ml de apa si se pune o lingurita de planta in apa fierbinte. Se acopera vasul, se lasa 15 minute sa infuzeze, dupa care se strecoara infuzia si se bea.

Paducelul pentru palpitatii.  Contine niste substante care au efecte calmante, antispastice, sedative si diuretice ale sistemului cardiovascular. Infuzia se pregateste asa: se pune o lingura de flori de paducel in 200 ml de apa. Dupa racire, se bea.

Read More...

Cum faci pe cineva admin pe o pagina de Facebook

Cum faci pe cineva admin pe o pagina de Facebook. Nu este vorba aici despre grupuri pe Facebook. Pentru ca nu prea stiu cum se promoveaza un user ca admin al unui grup de Facebook. Insa stiu cum poti sa adaugi pe cineva ca admin pe o pagina de Facebook.
De exemplu, daca ai o pagina de Facebook(nu cont) si vrei sa ai mai multi admini, faci un felul urmator. Te loghezi, intri pe Pagina. Apesi pe Manage (langa Build Audience), apoi Edit Page si in partea din stanga ai optiunea Manage Admins. Acolo apare adminul tau. Pe langa aceasta mai poti adauga si alti admini. 

Astfel in casuta in care scrie Type name or email, adaugi emailul celui pe care doresti sa-l faci admin pe pagina ta de Facebook. Recomand sa introduci emailul si nu numele, pentru ca asa stii sigur ca nu vei da gres. 
Save si gata.

Read More...

Cum schimbi poza de profil pe Timeline Facebook

Cum schimbi poza de profil pe Timeline Facebook. Inevitabilul s-a cam produs. Aproape toate conturile de Facebook, mai ales cele active, s-au ales cu noua interfata(eu asa i spun) Timeline. Odata introdus, de Facebook Timeline nu se mai poate scapa.

Am vazut cu multi intreaba Cum poti sa revii la fostul Facebook? Nu ai cum. Si bineinteles ca a venit momentul si am trecut si eu la Facebook Timeline. Si incredibil, dar mi-am prins urechile la schimbarea pozei de profil. M-am uitat ca mata-n calendar sa gasesc cum schimb poza de profil pe Facebook cu Timeline. 

Pana la urma am gasit. Mergeti cu cursorul mouse-ului pe poza de profil. O sa apara optiunea Edit Profile Picture. Apasati acolo si aveti optiuni: Choose from Photos (adica sa alegi o poza de profil din pozele din albumul Facebook), Take a Photo( sa faceti o noua poza), sau Upload Photo. Eu am ales ultima optiune.
Succes!

Read More...

Fuste scurte de vara

Fuste scurte de vara in 2012. Ai de unde alege slava Domnului, daca iti place sa fii feminina si sa porti o fusta si nu pantaloni scurti. Se poarta fustele scurte cu volanase, fustele bufante, dar si cele colorate, mulate etc. Ar fi ideal sa fii cat mai colorata vara asta. Mie imi plac in mod deosebit si fustele cu buline, mi se pare extrem de feminine si haioase. 


Read More...

Bratari superbe in 2012

Bratari superbe in 2012. Eu am o chestie cu bratarile, aproape de obsesie. Desi pare un lucru minor intr-o tinuta, o bratara bine aleasa te poate scoate din anonimat. Mai jos, ai cateva poze cu modele de bratari deosebite pentru orice ocazie. De la bratari groase, pana la bratari cu pietre, subitiri etc. Pozele le-am gasit pe o pagina de Facebook, o pagina care poate fi o sursa de inspiratie pentru noi toate.
Sursa Facebook.

Read More...

Platforme 2012 online

Platforme 2012 online. Fie ca vorbim de pantofi sau sandale cu platforma, ele se poarta in vara 2012. In culorile puternice sau culori simple, sunt de asemeni la moda. Poti sa porti sandale cu platforma si toc gros sau subtire, talpa ortopedica.
Daca o sa dati o raita prin magazine, o sa le vedeti peste tot. In cele ce urmeaza iti propun cateva modele de incaltaminte cu platforma pentru 2012, sandale sau pantofi, modele propuse de magazinul Fashionshoes.ro, unde mai gasiti si alte modele.
platforme 2012
Mai multe modele pe Fashionshoes.ro

Read More...

Rochite de vara 2012 online

Rochite de vara 2012 online. Iata ca Starshiners.com nu ne dezamageste si ne propune o noua colectie de rochite trendy pentru vara 2012. Si vorbesc aici despre rochite colorate, scurte, comode si foarte moderne. Rochite fara bretele sau cu, din materiale vaporoase care te vor pune in valoare. Rochite din materiale elastice, cu bust buretat, cu imprimeuri de flori si altele. Mie imi plac in mod special rochitele fara bretele, mulate sau nu. Acelasi lucru il prefer si in cazul salopetelor.
rochite vara 2012
Sursa Starshiners.com.

Read More...

________________________________